Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opiuum w rosole

Co myślicie o osobie która była w hiszpani ale ani razu nie poszła na plażę

Polecane posty

Gość Opiuum w rosole

Chodzi o moja koleżankę, była w przy morskiej miejscowości gdzieś w andaluzji ale ani razu nie była popływać opalac się, czyli to co robi każdy turysta tylko latala po klubach i bóg wie co jeszcze.

Gość Opiuum w rosole
nadmorskiej miejscowości* ona ma 23lata była z jakaś koleżanka ale na miejscu się rozdzieliły - miałam jechać z nimi

Gość tomecetylko
nie kazdy lubi i nie kazdy moze to raz ja juz od 5lat sie nie oplam a plywac cghodze wieczorkiem cow tym dziwnego?

Gość Opiuum w rosole
No o to chyba chodzi żeby nie tylko zwiedzać ale także iść popływać w morzu, poopalac się.. i na pewno wszystko z jej skóra ok, nie jest uczulona na słońce

Gość trollo
też mam taką koleżankę tylko ona nie chodziła bo się wstydzi; jest grubym potworem i urlop w Egipcie spedziła śpiąc do 12-13 i siedząć po nocach w klubach - akurat Egipcjanie lecieli na pulchną blondynę

Gość eh.............
trollo mogli leciec jeśli stawiała drinki ;) Nawet chyba oni nie są desperatami. Dziewczynie się nie dziwie, że nie chciała czuc się jak wieloryb wywalony na ląd i życ w niepewności czy jak zaśnie to nie wrzuci jej ktoś do morza.

Gość Opiuum w rosole
Nie no ona jest nawet ładna więc to nie przez tusze stroniła od plaży :)

Gość e-e-e
Może po prostu nie lubi leżeć na plaży? Mnie bardziej dziwią ci, którzy mają chęć smażyć się w tym tłoku...

Gość Opiuum w rosole
Czyli 95procent turystów :D

Gość trollo
o dziwo nie stawiała im drinków, ani nic innego - wręcz przeciwnie. I w tamtej kulturze, choć to oczywiście też już się zmienia, otyła kobieta jest uznawana za atrakcyjną

Gość ja tez nie lubie plazowac
mieszkam w Sopocie, a po plazy chodze tylko zimai jesienią.

Gość Opiuum w rosole
No to miała dziewucha raj :)

Też kiedyś przez cale wakacje w Hiszpanii nie byłam na plaży bo zwiedzałam :) na plażę było mi szkoda czasu bo już się wcześniej wysiedziałam w Tunezji.

Gość e-e-e
To, że 95% turystów lubi się smażyć, w ogóle nie zmniejsza mojego braku zrozumienia dla tej formy spędzania urlopu :P

Gość Opiuum w rosole
Bo to o to chyba chodzi by leżeć i smażyc się jak naleśnik :classic_cool: pograć w piłkę popływać, bo komu by się chciało biegać po jakiś ruinach, no chyba że powyrywać hiszpanów :P ale ona przeważnie siedziała na terenie hotelu:)

Gość Opiuum w rosole
Bo to o to chyba chodzi by leżeć i smażyc się jak naleśnik :classic_cool: pograć w piłkę popływać, bo komu by się chciało biegać po jakiś ruinach, no chyba że powyrywać hiszpanów :P ale ona przeważnie siedziała na terenie hotelu:)

Gość ABI 678
WIDZE WIEDZA W 21WIEKU NA TEMAT CZERNIAKA MARNA:(