Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krista935

JEST TU JAKIŚ PSYCHOLOG ?

Polecane posty

Gość Krista935

jutro mam kolejną sprawę rozwodową ale jestem już tak wyczerpana że boję się na nią iść

Gość fbferertertert
to weź sobie coś na uspokojenie. Ale rozwód to nieładna sprawa.

Gość chętnie pomogę
czego sie pani boi cos wymyslimy smialo proszę pisac

Gość Panna MAM_TO_W DUPIE
pranie brudów?

Gość eh.............
Psycholodzy tu raczej nie zaglądają, chyba, że chcieliby prowadzic badania. ;) Uspokój się, wiem, że związki i rozstania stresują, ale spokój jest ważny. Pomyśl w kryteriach, że to nowy etap w Twoim życiu. Wspaniały etap, ale jak będziesz pochłonięta nerwami nie zauważysz tego i przegapisz.

Gość chętnie pomogę
ja jestem psychologiem i chetnie pomogę

Gość rtyui
ja miałam niecały miesiąc temu rozwód, w przeddzień wypisłam zeby zasnąc spokojnie dwa piwa, i było ok.

Gość chętnie pomogę
na początek jesli mogę to chialabym dowiedziec sie z jakiej przyczyny ten rozwod

Gość Krista935
nie wiem co mnie czeka na każdej rozprawie jest jakaś niespodzianka mianowicie próbuje przypiąć mi jakąś winę i wymyśla różne rzeczy A na ostatniej sprawie przyprowadził swoją kochankę na świadka, z którą mieli ustaloną wersję że ich nękałam telefonami. Boję się co znowu wymyśli ... Skutecznie mi życie "umila"

Gość eh.............
Wystarczy zadzwonić do niego spytać czemu kłamie, nagrać to i tadam ;)

Gość chętnie pomogę
jak rozumiem panstwo nie mozecie dojsc do porozumienia i pani mąz ma kochankę i proboje wine zwalic na panią wiec ja rozumiem otoz to ze powiedzial ostatnio ze pani go neka telefonami dzis latwo mozna to sprawdzic to zaden problem niech pani sie nie boi gdyz prawa zawsze wyjdzie najew nazlezy byc pozytywnie nastawionym badzo pani wspolczuje prosze sie nie martwic zycie sobie na pewno ulozy pani lepiej od nowe zycze powodzenia czy w czyms jeszcze moge pomuc????

Gość Krista935
przyczyna to zdrady ... Jak się dowiedziałam o pierwszej kochance, z którą za moimi plecami był ponad dwa lata próbowałam to jeszcze ratować ale On się wyprowadził ... Ja jeszcze czekałam jednak były kolejne ... tak minęło kilka lat i nie ma na co czekać, tylko nie mogę pojąć czemu teraz utrudnia

Gość Krista935
jak zapomnieć o tym wszystkim ? Sęk w tym że nie jest mi jeszcze obojętny .... Jestem aż taka głupia ... Ale wiem że była to moja życiowa miłość, jedyna największa, choć też wiem że nie właściwie ulokowałam uczucia Jestem rozdarta ...

Gość chętnie pomogę
ja rozumiem i prosze mi wierzyc ze i tak pani byla az za dobra bo ja na pani miejscu od razu bym go zostawila nad niczym sie nie zastanawiajac a juz na pewno nie probowac tego naprawic gdyz to nie pani jest tutaj winna jezeli pania zdradzal mysle ze sedzia bedzie wyozumialy i wyda madre orzeczenie no coz tak sie zdarza prosze byc dobrej mysli

Gość Krista935
nagranie już mam, ale Sąd nadal odracza na jego wniosek

Gość chętnie pomogę
prosze sprobowac sie opanowac jeszcze tylko mam pytanie ile panstwo byliscie malzenstem i czy macie dzieci

Gość Krista935
Dziękuję za rozmowę

Gość chętnie pomogę
wspolczuje....

Gość Krista935
dzieci nie mamy Małżeństwo 14 lat

Gość eh.............
Skoro miesza w utrudnianie nawet kochankę oboje muszą mieć cel w tym by pozostał w związku. Jakieś korzyści może widzą w tym. Zapewne finansowe. Podobnie jak ktoś mówił, nękanie telefonami można ustalić bardzo prosto wystarczy poprosić o bilingi jako dowody. Skoro podał czas zapewne w jakim miało to nastąpić, należy postarać się o bilingi by podważyć to co mówi w sądzie. Dowody rozpadu pożycia to sam fakt, że on ma inną i mieszka z nią. Będzie dobrze ;)

A na ostatniej sprawie przyprowadził swoją kochankę na świadka, z którą mieli ustaloną wersję że ich nękałam telefonami. Boję się co znowu wymyśli ... wtf? i ty się aż tak dajesz jeździć? :O

Gość chętnie pomogę
ja pania doskonale rozumiem i wiem ze bedzie pani trudno sie z ta sytuacja pogodzic lecz jesli on woli tą kochanke to nic nie zrobimy sama nie wiem co jeszcze dodac jak wspomnialam prosze sie nie martwic byc pozytywnie nastawioną i mysle ze powinno sie wszystko ulozyc zycze wszystkiego dobrego....

Gość Krista935
Sąd decyduje Przesłuchał kochankę a ja musiałam słuchać tych bredni

Gość chętnie pomogę
odnosnie bilingow prosze skontaktowac sie z konsultantem danego operatora i bez problemu bilingi wysla...

Gość chętnie pomogę
tego co pani mąż z kochanką wymysla nie przewidzimy ale jesli pani nie bedzie sie stresowac i pozytywnie myslec napewno przyjdzie pani do lowy jakis sposob na obrone..

Gość Krista935
Już to zrobiłam Tylko sam fakt nowych pomówień mnie dręczy

Gość chętnie pomogę
choc wiem ze bedzie bardzo trudno to jestem mysli ze pozytywnie sie wszystko ulozy

no ale dziewczyno.. czegos tu nie rozumiem... jak wyglądały fakty?

Gość Krista935
I sama się trochę zadręczam w czym byłam gorsza, lub czego jeszcze nie zrobiłam żeby uratować to małżeństwo ... Są ciągle we mnie dwie skrajności niby wiem że to już nie ma przyszłości a nie potrafię go zapomnieć

Gość Krista935
o jakie fakty pytasz