Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Znowu;chcę!.

głodówka.

Polecane posty

Gość _Znowu;chcę!.

słuchajcie.. mam bardzo poważny problem.. bardzo pragnę mieć chudy brzuch! płaski.. tak sobie myślę.. ; ale teraz chciałabym znowu do tego powrócić.. ' , obecnie zjadam około 600 kcal dziennie. Ale mam zamiar się stopniowo ograniczać, no wiecie.. odejmować sobie -100 kcal codziennie, żebym znowu (, tak jak miałam kiedyś) dojechała do 61 kcal dziennie. Marzę o tym żeby znowu jeść tylko jeden jogurt dziennie... Mam nadzieję że znowu tego dokonam! :D ' oczywiście cały czas ćwiczę, jeżdżę na rowerze, ćwiczenia na mięśnie brzucha i tak dalej.. a teraz jeszcze mam zamiar zapisać się na siłownie i na basen. Po jakim efekcie zobaczę rezultaty? Myślicie że będą już po tygodniu.. ?

Gość :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Glodówka przprowadzona z glowa to bardzo dobra sprawa dla OCZYSZZCZENIA organizmu !!! Na pozbycie się tluszczu- sport !!!!

Gość _Znowu;chcę!.
e tam.. oczyszczanie organizmu.. czytałam o tym.. ale głodówka równie dobrze też może pomóc w schudnięcie. :P a jeszcze jak dodam to tego ' , rower na którym jeżdżę codziennie, ćwiczenia ABS , rozciąganie.. :D .. tylko jestem ciekawa po ilu dniach zobaczę efekty.. :(

Gość karolins
Ja też zastanawiałam się nad głodówką, ale doczytałam w internecie, że lepsze efekty przynosi monodieta, a więc odżywianie się przez jakiś czas tylko jednym rodzajem produktu. To zdecydowanie bezpieczniejsze i chyba łatwiejsze do zniesienia niż głodówka. Przynajmniej w moim przypadku tak było. Kiedyś testowałam już dietę opartą na jabłkach, teraz chodzi mi po głowie dieta oczyszczająca opisywana tu http://www.nazdrowiesposob.com/dieta-oczyszczajaca/. Zerknij, może i Tobie się spodoba :)