Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poddaje sie juz

Jak ogladac filmy przez Internet?

Polecane posty

Gość Poddaje sie juz

Sluchajcie chce sie poradzic Probowalam ogladac filmy przez Internet na roznych stronach. Co udalo mi sie obejrzec jakis to za drugim razem juz mi nic nie dziala. Napiszcie - na jakis stronach ogladacie filmy - czy rezejetsrujecie sie, zeby je ogladac - czy po prostu klikacie Play i po prostu ogladacie Prosze o konkretne instrukcje Poradzcie dobrzy ludzie :)

Gość Poddaje sie juz
Napiszcie jak ogladacie filmy :) Wszystko to jest dla mnie zakrecone, potrzebuje porad

Gość na kinomaniak.tv np
zarejestruj się i tak masz opcję bez limitu i z limitem. Z limitem może się zdarzyć, ze będzie np. tylko połowa filmu ale może być i cały tylko wolniej się będzie łądował bez limitu to normalnie oglądasz, ale raczej nie w godzinach szczytu gdy dużo osób ogląda. wtedy jeśli chcesz oglądać to albo wykupujesz sobie premium albo klikasz kilka razy z nadzieją, ze trafisz na "lukę" ja nie wykupowałam i daję radę oglądać za darmo, na tym "z limitem" w większości filmy są w całości

Gość gvkgkl
www.zalukaj.tv

Gość Poddaje sie juz
Ok, sprobowalam na Zalukaj i film odtwarza :) ale zobaczymy jak bede chciala obejrzec caly film, albo inny film innego dnia. sprobuje sie zarejestrowac na Kinomaniak ta opcja z limitem... odnosnie ladowania. czy lepiej jest wlaczyc film i odczekac az sie caly zaladuje i wtedy ogladac? co z tym bez limitu? to jest calkowicie darmowe? trzeba sie tylko zarejestrowac? dziekuje za rady i czekam na wiecej