Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka skórka

pomarańczowa skórka...

Polecane posty

Gość brzydka skórka

drogie może Wy mi pomożecie, od jakiegoś czasu męczę się z moim dobytkiem na pośladkach i chcę w końcu coś z tym zrobić. Przeglądam właśnie fora za jakąś sensowną poradą i trochę zgłupiałam - bo przeczytałam nawet, że dziewczyny proponują tabletki, które ponoć pomagają - nie mam do tego przekonania, raczej bym myślała, że jakiś basen, ćwiczenia albo nawet zabiegi - co myślicie? I tylko mi nie mówcie, że z tym da się żyć, bo to wiem - tyle że ja chcę się pozbyć tego paskudztwa...

Gość Cellulitka
Jak dla mnie - najlepiej zadzialalo jak dotad polaczenie zabiegow Velashape i Velasmooth. Do tego lekarz zrobil mi lipolizę na wewnetrzna strone ud i polecil trenera osobistego :)

Gość okkraglinkaa
ponoć picie dużej ilości wody też pomaga... generalnie odpowiednia dieta i dużo ruchu, w zabiegach się nie orientuję, ale może dziewczyny polecicie coś odpowiedniego?

Gość wrocławiankkka
popieram - Velasmooth i Velashape - połączone dają mega efekt. Natomiast co ważne - bo można przekombinować - zawsze trzeba pytać o urządzenie, na którym pracuje się w danym salonie - bo można się przejechać, a po co :S jeśli chodzi o Wrocław - polecam moją miejscówkę - Dermamed - nowoczesny sprzęt + profesjonalna i miła obsługa. Co nie zmienia faktu - ze w każdym mieście po prostu trzeba sprawdzić, a nie isć w ciemno, czy z grupona tak po prostu :S

Gość pojawia sie i znikaa
ja generalnie myślę, ze trzeba o siebie dbać, bo ładne się samo nie stanie :S niestety - dlatego jeśli coś pomaga - czemu tego nie wykorzystać - czy sa to zabiegi czy dobra dieta. jeśli ma mi to podnieść samoocenę, polepszyć samopoczucie - czemu nie. Przecież wiadomo, że wszystko zależy od naszego nastawienia :)

Gość dokladnie dieta
nie jesc gotowcow, sztucznego jedzenia, napojow. peelingi z olejkami np. cynamonowym, masażę, zimny prysznic na okolice cellulitu, jakieś serum słyszałam, że Tołpa jest b. dobra.

Gość ania_molka
co polecacie bardziej velesmooth czy veleshape? który aparat daje lepsze efekty?

Gość wroclawiankkka
Ania_molka - wszystko zależy od tego jaką masz skórę - jesli masz skłonności do siniaków to VelaShape, a jak nie masz z tym problemu to VelaSmooth - są różne skóry więc i aparaty pod nie przystosowali :) Ja byłam na Vela Shape właśnie w Dermamedzie i jestem mega zadowolona :)

Gość viviP
Moja siostra zna mój problem z pomarańczową skórką i na imieniny, które miałam miesiąc temu kupiła mi taki krem: oligodx.pl . Wcześniej używałam innych, bardziej popularnych kosmetyków, ale przyznam, że ten zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Stosują go dość krótko, ale zauważam pierwsze efekty. Nawet mój chłopak mówi, że jest lepiej (mam nadzieje, że nie robi tego by być po prostu miłym :)