Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiazagubiona

Wybaczenie

Polecane posty

Gość ktosiazagubiona

Zrobilam cos strasznego,za co powinnam siedziec,czlowiekowi, ktoremu oddalabym wszystko,nie wiemczemu to zrobilam, nie umiem tego wytlumaczyc, i nie rozumiem tego,potepiam siebie i nienawidze, nie umiem przejsc obok tego obojetnie, on mi wybaczyl, zreszta probowal zrozumiec, probowal dojsc do tego czemu to zrobilam,ale nie wiem, co mialam mu odpowiedziec, nie wiem do tej pory... Nie wybacze sobie nigdy, nie zapomne nigdy, ale...to jest czlowiek aniol... Minelo juz tyle czasu,i nadal mam to przed oczami,to kara wiem to............

Gość ktosiazagubiona
nie nie nie cos o wiele gorszego,a to nie byl moj facet ;/

Gość Panna MAM_TO_W DUPIE
najtrudniej jest wybaczyć samemu sobie...

Gość ktosiazagubiona
tak sumienie mnie gryzie i to strasznie mimo,ze teoretycznie sprawa zostala odkrecona i jedynie jaka strate poniosl to strata zaufania do mnie,ale nie bylam nikim waznym, ale sumienie nie daje mi spac po ocach, nie daje mi isc dalej,ale to dobrze, bede madrzejsza, nie cofne czasu,a szkoda,bo moglo byc jak bylo i bylabym szczesliwa

Gość bgfvdc
Zapomnisz o tym... Staraj się teraz udowodnić tej osobie, że to zdarzyło się raz i więcej się nie powtórzy. Cokolwiek zrobiłaś.

Gość ktosiazagubiona
raczej nie mamy kontaktu, pomagam mu po cichu, nie wie,ze to ja, zagluszam tym swoje sumienie to chore,ale przez chwile czuje sie lepiej, zycze mu szczescia i wiele dobrego i on o tym wie, staram sie nie narzucac,chociaz jest ciezko, to zawsze byl zloty czlowiek, nie wiem co mni odwalilo,ale... nawet po tym jak sie zachowalam i co zrobilam okazal sie normalny,i wybaczył mi... \teraz ja sobie musze wybaczyc,ale nie wiem jak, ale przynajmniej sobie popisze,i dziekuje za kazda odpowiedz,i za madrość Waszą!

Gość 454545
napisz wreszcie o co chodzi, tutaj jestes przeciez anonimowa

Gość A tak w ogole
To wszyscy w domu zdrowi?