Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _krople_łzy_24_

Co robić???:(

Polecane posty

Gość _krople_łzy_24_
Lubiąca kawe 22 - po za tym on mi napisał takie smsy: 1."Jesteś bardzo fajna dziewczyna i dlatego też chciałem spróbować z Tobą jeszcze raz ale nie udało się. A nie chce dłużej tego ciągnąć. Zasługujesz na kogoś lepszego niż ja" 2."Napewno trafisz. Zasługujesz. I ja w to wierzę, cieszył się będę jeśli będziesz szczęśliwa" Nie sądzę, że facet który kocha i któremu zależy piszę takie smsy...

Gość zanim powiem sobie dość
NIE MOGĘ SPAĆ!!! OBUDZIŁAM SIĘ O TRZECIEJ I MNIE NOOOOSI! ZASTANAWIAM SIĘ JAK MOGŁAM TAK SOBIE ŻYCIE SPIER..... ehhhhhhhhhh Nie sądzę, że facet który kocha i któremu zależy piszę takie smsy... > Przykro mi mała ale masz rację, wiem że ci smutno i ciężko się z tym pogodzić bo tak strasznie boli kochać bez wzajemności... Czasami lepiej gdy trafi się na prostego głąba i chama, łątwiej się z tego otrząsnąć a tobie trafił się akurat egzemplarz czuły i łagodny... Z czasem będzie łatwiej... Przechodzę przez to samo i co rano sobie powtarzam aby do wieczora, aby do następnego dnia, niech dni mijają, niech ból słabnie, niech to uczucie już umrze... Damy radę! Chociaż czasem człowiek ma ochotę wyć do księżyca! I będę ci powtarzać do znudzenia: Ty jesteś młoda, wolna, całe życie przed tobą, WSZYSTKO SIĘ JESZCZE MOŻE ZDAŻYĆ I ZDAŻY! Nawet się nie obejrzysz jak los się znowu do ciebie uśmiechnie :) Ja mam przesrane... oj mam... i to jak... ale jakoś się przyzwyczaję... I nie pękłam :) Nie dzwoniłam do niego, dzisiaj też się nie wyłamię a jutro... ehhh znowu mnie będzie atakował tą swoją "przyjaźnią" i znowu będzie: a co ci jest? a czemu tak? a wszystko ok? a co słychać? a jak minął weekend? A gówno cię to obchodzi!!!!!! I będzie wodził tymi oczami za mną i się wgapiał, i świdrował, i .... !!! Czasami mam ochotę mu powiedzieć żeby ją sobie w d... wsadził... tą swoją przyjaźń i te spojrzenia...

Gość zanim powiem sobie dość
Lubiąca kawę 22 - i co sobie pomyśli, że odrazu sobie kogoś znalazłam.. a niby kto ma mu o tym poiwedzieć? ja? A CO CIĘ TO OBCHODZI? Kto mu powie i czy się wogóle dowie! O LEJ TO!!! To ty masz się czuć dobrze a nie on źle! Baw się dziewczyno, korzystaj z życia i myśl o SOBIE!!! Nie przez jego pryzmat! Wychodź do ludzi, szalej, baw się - DLA SIEBIE a nie po to żeby ON się dowiedział! Nie na pokaz! To nie JEMU chciej zrobić na złość tylko SOBIE chciej sprawić przyjemność! To ty jesteś ważna :) TRZYMAJ SIĘ CIEPŁO I NIE ŁAM SIĘ :) ABY DO PRZODU! gdybyś potrzebowała się wypłakać lub wykrzyczeć bez publiczności kafeteryjnej ;) to mail do mnie: monoamina@gmail.com