Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła z sercem na dłoni

DOMKI AGROTURYSTYKA ITP

Polecane posty

KTO LUBI WYJEŻDŻAĆ NA WIEŚ CHODZIĆ ZBIERAĆ GRZYBY W LESIE ODPOCZYWAĆ NA ŁĄCE PEŁNEJ KWIATÓW. gŁOWNIE PYTM SIĘ TYCH OSÓB Z MIASTA

no to jestem wieloletnim zabójcą własnej osoby ale w takim razie jestem też nieśmiertelna :)

PYTAM NORMALNYCH LUDZI A NIE JAKICHŚ DEBILI

przypominam również, że grzyby nie mają żadnej wartości odżywczej, a więc ich zbieranie nie ma najmniejszego sensu Ewa to że udało ci się tyle razy nie znaczy, że tak będzie zawsze

TO SIĘ ZAMKNIJ KOBIETO W CZTERECH ŚCIANACH I NIE WYCHODŹ Z DOMU JAK TAK WSZYSTKIEGO SIĘ BOISZ

będzie zawsze :) udało się mi i mojemu facetowi też obydwoje uwielbiamy włóczęgi, oczywiście nie po betonowych miastach iles tam kleszczy faktycznie sobie i jemu wyciągnęłam i jak widać, nic nam nie jest więc - bez przesady

TO SIĘ ZASZCZEP

jak się skończą żarty, to wtedy zacznie się zamartwianie a do tego czasu - nie zamierzam :)

nie musiałeś ja wiem, co to borelioza i zapalenie opon mózgowych nie jestem debilką i nie jestem też panikarą swoja drogą, siostra złapała kleszcza w centrum Krakowa, więc jak widać, nie trzeba chodzić po lesie, żeby być narażonym no, chyba, że wpadniemy w agorafobię i spędzimy życie we własnych 4 ścianach każdemu, co lubi ...