Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka rybaka010

to prawda ze trzeba poznac druga polowke w 4 oczy, w towarzystwie i po alkoholu

Polecane posty

więc ja nie mam co narzekac na to wychodzi. To prawda, ludzie maja gorzej w życiu, współczuję koleżankom twoim. Może ja też się kiedyś będę z tego śmiała, nie wiem. Trudno jest wybierać między chłopakiem a wykształceniem. Chociaz mam łatwiej bo on mnie nie szanuje, gdybyśmy się dobrze dogadywali byloby chyba gorzej... kocham go no ale... chyba zaczynam wchodzić w prawdziwe życie, które jest pełne wyborów.

Gość zaz.drosny
nie, wy sie nie kochacie, wy sie do siebie przyzwyczailiscie, zobaczysz ze jak odejdziesz od niego, na poczatku mozesz miec zludne wrazenie ze jeszcze sie zmieni itp. ale po jakims czasie spotkasz kogos i stwierdzisz ze do tamtego bylas tylko przyzwyczajona, a za to wszystko co Ci zrobil pukniesz sie w glowe i zastanowisz sie jak wogole moglas chodzic z nim do lozka

Gość zaz.drosny
wy jestescie dopiero 3 lata ze soba a Ty twierdzisz ze inne maja gorzej, to wszystko co was laczy juz sie pierdoli, jak z nim bedziesz to zobaczysz co bedziesz miala za kolejne 3 lata

masz absolutną rację a ja także to wiem że ten związek doprowadziłby do kataklizmu! Wiem i dziękuję że mnie bardziej w tym uświadamiasz

Gość zaz.drosny
corko rybaka, wiele juz w zyciu widzialem a mam dopiero 29 lat, poprostu chce Cie przestrzec byc moze przed najgorszym bledem w zyciu, mam nadzieje ze dzieci razem nie macie

to miłe z twojej strony że chcesz mnie ostrzec :) a dzieci NA SZCZĘŚCIE razem nie mamy... chyba trzeba uciekać póki nie jest gorzej. Bo to co ja już przeszłam to aż rzygać się chce.

Gość zaz.drosny
byc moze on sam pierdoli jakies szlaufy i uwaza ze i Ciebie tez tak moze ktos omotac, ten zwiazek juz jest zepsuty, nawet jak macie lepsze w nim chwile to nie wierze ze cos w Tobie nie siedzi, byc moze juz masz wstret do tego oblesnika :-P

Gość zaz.drosny
oblesnik to chyba dobra ksywka dla niego, niech juz tak zostanie :-)

Gość zaz.drosny
dobrze ze dzieci razem nie macie bo by tez po roztaniu z ojcem cierpialy, zeby jeszce przyjechal do nich jak czlowiek w odwiedziny ale nie kazdy facet potrafi byc czlowiekiem, wiec moglby je olac albo robic jakies awantury jakby je odwiedzac i takie tam, dobrze ze nie macie

Gość zaz.drosny
ja uciekam spac bo rano do pracy, 3maj sie i zuc oblesnika, niech sobie poszuka idiotki ktora z nim wytrzyma

ja tez pójde spać...dziękuję że poświęciłeś mi trochę czasu, widać że już troszkę w życiu przeszedłeś a jesteś jeszcze bardzo młody. Ty też się trzymaj :) dobranoc buziaki