Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarkBel

Czy to miłość?

Polecane posty

Gość MarkBel

Mam 22 lata i mimo że jestem doroslym czlowiek to nie wiem czy to co czuje do mojej dziewczyny to miłość? Może ktoś bardziej dośiwadoczny się wypowie. Mogę powiedzieć tyle, że chcę jej szczęścia, gdy ją widzę czuję taką czułość i bardzo za nią tęsknie gdy nie ma jej przy mnie. To dla mnie nowe uczucie, wczesniej czulem glownie jakie pozadania do dziewczyn i sam nie wiem czy takie cos to milosc? Nigdy nie czulem czegos takiego. Jestem taki z niej dumny, z jej sukcesow i ze ja znam.

Gość kafeteria.pl :)
Być może to miłość...:)

Gość bgfvdc
Brzmi jak miłość... ;) Chociaż nie powinieneś się chyba wahać.

Gość MarkBel
No moze i się waham , po prostu takiego czego jeszcze nie czulem.

Gość dissolved girl
Każdy ma swoją definicję miłości, więc...

Gość MarkBel
A najgorsze jest to ze czuję się jak dran... Jak mogę tego nie byc pewien

Gość MarkBel
Nie moge tego zniesc. Czasem podobają mi się inne laski, kręcą, mnie zaurocze sie, ale ona zawsze jest najwazniejsza ta jedyna, ale ja o niej bardziej mysle, ze chcialbym miec ja za zone, ciagle jak o niej mysle to to takie powazne jest, typu jak sie czuje, czy jest ze mna szczesliwa. i nikt mi nie powie czy to milosc ? :(

Gość kuleczka :)
mozesz. jestem z facetem 3 lata i nie wiem tez tego na 100%. i nie dlatego ze jestesmy podlymi ludzmi, nie, to po prostu jest zycie. widac nie miales wzorca milosci, to i nie wiesz jak ona wyglada. ja nie mialam. zrobie sobie go sama, zbuduje, upieksze, bedzie swietnie. i ty tez. powodzenia

Gość MarkBel
Może masz racje. rodzice nigdy ze mną o tym nie rozmawiali jak bylem dzieckiem, tzn o milosci i uczuciach. Dodatkowo martwią mnie takie sytuacje, że jak jestem zmeczony po pracy to jakos tak jak o niej mysle nie czuje tego, ale gdy juz odpoczne, zdrzemne sie znow wraca to uczucie. Moje kolega mowil mi, że ja po prostu idealizuje milosc, ze uczucie nie jest takie samo zawsze