Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogewtouwierzyc

nie wierzę temu co słyszę,SZOK

Polecane posty

Gość wie ktoś ? ktoś wie?
po niektórych Twoich wypowiedziach myślę, że jesteś podszywem wczorajszej autorki. Ona by nie zapytała "co bys zdecydowała na moim miejscu?" tak mi się przynajmniej wydaje.

To jest żenujące, co niektórzy tutaj z was wypisują... Miłość i seks to tak samo dla mnie, jak i dla mojego partnera TO SAMO. Oboje kochamy się wyznając sobie miłość i to nie jest po prostu jakiś SEKS, tylko KOCHANIE SIĘ, wyrażanie drugiej osobie swoich uczuć. I jak się KOCHA, a nie RUCHA, to zmiana wyglądu się nie liczy. Owszem, na pierwszych randkach można cenić sobie kogoś wygląd i może on zafascynować, ale to pierwsze chwile. Jak się kogoś pokocha, to takie sprawy, jak zmiana długości włosów nie robią wrażenia - owszem, ktoś może woleć np. długie, ale to tylko to - wolę takie, i po sprawie, a w takich też mi się podobasz, bo cię kocham. Nikt tutaj nie mówi o skrajnych przypadkach, jak roztycie się na przykład. Chyba bym kogoś wyśmiała, gdyby powiedział mi, że mam się pytać mojego faceta, czy aby MOGĘ ŚCIĄĆ WŁOSY. Żenujące.

I jak macie takie poglądy na związek, jakie tutaj prezentujecie, to szczerze wam współczuję - jacy to ludzie potrafią być płytcy i bezwartościowi.. Już tyle żyję na tym świecie, a dalej mnie to dziwi..

DiAjEm a Ty dopiero nick sobie czarny zrobiłaś? :D hehhe prawda to co piszesz. jakieś mam wrażenie, że autorka się wypowiedziała :D

milosc i seks to nie to samo i kropka, jestem kobieta i to moje zdanie. jak tu ktos napisal nikomu nie stanie na widok pieknej duszy. niektore baby to sa pojebane na maksa. jakby moj facet scial sie na lyso, a ma takie piekne czarne wlosy ktore kocham, to tez bym nie chciala sie z nim kochac, bo jego widok by mnie bolal takiego oszpeconego. to nie znaczy, ze go nie kocham idiotki i bym go nie zostawila, ale bym nie mogla n niego patrzec.a kobieta z krotkimi wlosami to nie kobieta, tylko babsztyl, sorry.

ciasteczkowa mi - jestes tak samo durna jak Ci faceci co sie wczesniej wypowiadali. juz widze jak przestajesz sie z nim kochac. bys tygodnia nie wytrzymala.

Gość Mój facet miał piękne długie
czarne włosy. Uwielbiam długie włosy u facetów. Ściął je na jeża. Było mi przykro. Uważam, że wygląda znacznie gorzej, ale nadal go kocham i uprawiam z nim sex. Jednak od czasu do czasu coś komentuję na ten temat, bo wyglądał 10/10, a teraz wygląda 4/10