Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogewtouwierzyc

nie wierzę temu co słyszę,SZOK

Polecane posty

Od 3 mscy zero seksu? Od razu po ścięciu włosów? A wcześniej seks był często?

Gość zupełnie nie rozumiem
Nie słuchaj tych doornowatych wypowiedzi, a raczej zapytaj swojego męża, co zrobi, gdy faktycznie nieświadomie zrobisz coś dużo poważniejszego i co wtedy będzie, wole nie mysleć ....głowę ci urwie, chyba.

Gość niemogewtouwierzyc
miał pewne problemy czasami. może te włosy to pretekst.nie bardzo często , ale przynajmniej kilka razy w mc.

Gość niemogewtouwierzyc
seks był kilka razy w mc. teraz od przeszło 3 mc ZERO SEKSU

Gość wie ktoś ? ktoś wie?
na moje to pretekst. bo pierwsze słyszę, aby po zmianie fryzury facet a w tym przypadku MĄŻ nie chciał się kochać. Zakładając, ze to jednak to- autorko strasznie mi Ciebie szkoda;/

a mówiłaś mu wcześniej, że chcesz zmienić fryzurę? Takie rzeczy się raczej mówi partnerom.

Gość katarzynnkaa
a dlaczego dokonałaś tak ważnej zmiany w swoim wyglądzie bez uzgodnienia z nim? To tak, jakby mąż miał np. długie włosy które bym kochała i m.in. dlatego zaczęłam się z nim spotykac, był to dla mnie jego wielki atut, a nagle wróciłby z miasta wygolony na zero. Trudno byłoby mi to mu wybaczyć.

Gość niemogewtouwierzyc
zdrada odpada, za bardzo jest mimo wszystko oddany

katarzynka - to jesteś jakaś pusta. sorry za wyrażenie, ale głupoty piszesz straszne.

byc moze, byc moze ale wiem ze jak moja dziewczyna sciela swoje piekne wlosy to stracila w moich oczach z 50% seksapealu i kobiecości. i nie, gówno prawda milosc nie rowna sie seks choc seks powinien rownac sie milosci. mozna kochac po prostu czule, jak bliską osobę, pokrewienstwo duszy ale to nie jest rownoznaczne z fizycznym pozadaniem.

Gość niemogewtouwierzyc
dlaczego dokonałam zmiany.? podobno lepiej podciąć włosy niż żyły. Były problemy, duuże- materialne i mnie poniosło. Wiedzał że chcę je skrócić. Fryzjerkę poniosło trochę za bardzo, ale cóż, jest już lepiej niż na początku.

mój kiedyś nosił irokeza, podobało mi się to. później go ściął i nie wyglądał już nieco inaczej powiedziałabym nawet, że gorzej. Ale jakoś nadal mi się podobał, kochałam go tak samo, sex też był.

Gość niemogewtouwierzyc
cocaine przykre to co mówisz. chciałabym, aby mnie kochał tak jak ja jego...

jeśli teraz masz męska fryzurę nic w niej z kobiecości to zgodzę się, że facet mógł lekko stracić pociąg fizyczny do ciebie. No ale żeby zraz przestać sie kochać i to na tak długo?

Gość niemogewtouwierzyc
COCAINE? przestałeś się z nią wtedy kochać jak obcięła włosy? czy może tylko pożądanie zmalało, ale był seks?

Gość badylloo
skąd pomysł, że seks to pokrewieństwo dusz? :D To tylko i wyłącznie pożądanie. Przecież nie staje mu na myśl o Twoim bogatym wnętrzu. Nie ma olbrzymich wytrysków gdy pomyśli o tym jak piękną masz duszę :D Podobałaś mu się fiozycznie a teraz nagle przestałaś. Kocha Cię pewnie dalej (nie pisz że nie), ale nie podobasz mu się. To tak, jakby w ciągu jednego dnia laska z 60 kg zamieniła się w laskę 120 kg

albo te problemy tak go przytłoczyły. Ty przez nie ścięłaś włosy, on może stał się impotentem. Porozmawiaj z nim a nie tu na kafe z obcymi. On najlepiej Ci wszystko wyjaśni. Ty jemu też powiedz, że brakuje Ci bliskości.

Gość niemogewtouwierzyc
a jednak znam pary które są ze sobą latami jest seks a trudno mówić o pożądaniu po 10 latach małżeństwa

Gość badylloo
No pożądanie może faktycznie nie, ale podobają się sobie. Ty mu przestałaś się podobać w jednej chwili. Dlaczego tego nie rozumiesz?

Gość niemogewtouwierzyc
wie ktoś ktoś wie oby tak było, bo naprawdę jeśli jest tak małostkowy że chodzi tylko o włosy to marnie sobie wyobrażam naszą przyszłość

Gość niemogewtouwierzyc
badyloo jeśli faktycznie jest takim estetą ,to on, ani jemu podobni nie powinni się żenić , ranią tylko. Jak można tak kogoś odrzucić:(

Gość badylloo
Co to znaczy "aż takim estetą"? Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo ważne są włosy w urodzie kobiety.

Gość niemogewtouwierzyc
nie powinni się tacy esteci żenić ,tylko zmieniać kobiety . przecież ja się zacznę starzeć, to co wtedy? powie mi, że mam starą skórę, zmarszczki i znowu mnie odrzuci..KOSZMAR

Gość badylloo
wybacz, źle Cię zacytowałem, ale wiadomo o co chodzi

mezczyzni sa wzrokowcami jak bys nie wiedziala.. myslisz ze dlaczego sie ogladamy za pieknymi kobietami? to po prostu odruch bezwarunkowy takie prawo natury :P

Gość niemogewtouwierzyc
Czy kobieta to opakowanie cipyy? !

widzisz bo to jest wlasnie roznica miedzy kobietami i mezczyznami. wy nie rozrozniacie milosci i seksu, a my tak