Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogewtouwierzyc

nie wierzę temu co słyszę,SZOK

Polecane posty

Gość badylloo
Starzenie się jest czymś zupełnie innym. To długotrwały proces i gdy ludzie widzą się codziennie to nie dostrzegają tych zmian. Zapytaj starsze pary - one widzą zmiany dopiero gdy popatrzą na stare zdjęcia. A tu było raptowne i gwałtowne CIACH. I to nie tak, że niezależnie od Ciebie (jak np. jakaś choroba), tylko Twój kaprys.

Gość niemogewtouwierzyc
wybaczcie ten wulgaryzm..ale trudno mi uwierzyć, że mężczyźni są aż tak płytcy

Gość niemogewtouwierzyc
badyllu a jak przytyję w ciąży i będę potrzebowała czułości , to też mi jej odmówi chyba

Gość badylloo
"widzisz bo to jest wlasnie roznica miedzy kobietami i mezczyznami. wy nie rozrozniacie milosci i seksu, a my tak " Ja jestem kobietą :) I śmieszy mnie gdy ktoś sądzi, że seks to połączenie dwóch dusz, a aniołki śpiewają w tym czasie w niebie, bo dwie połówki jabłka łączą się w jedno :D:D Seks to seks.

Gość niemogewtouwierzyc
trudno wierzyć w taką miłość wypowiadaną językiem który pieścił inną, oczyma które ślizgały się po ciele innej i przyjść do domu jak gdyby nigdy nic tym samym ciałem przytulić żonę. Jakież to diabelskie rozdwojenie

Gość badylloo
Odmawia czułości też? Nie przytula już? Czy tylko nie ma seksu? Nie twierdzę, że facet jest w porządku, bo oczywiście że trochę dziwnie się zachowuje. Ale chyba o te włosy chodzi. Może dla niego były naprawdę ważne, jak fetysz.

Gość badylloo
Tzn. co? Zdradzał Cię?

Gość niemogewtouwierzyc
cocaine tak, wielokrotnie pytałam, mówiłam, robiłam wyrzuty. Wtedy mi mówi:" jak myślisz, czy twoje wyrzuty wzbudzą moją namiętność?" albo zrobi minę pod tytułem, przecież ci mówiłem, że chodzi o włosy i nic poza tym. A ja NIE MOGĘ uwierzyć, że facet będzie tak długo unikał seksu z tego powodu. Wiem, że prawie całe życie jechał na ręcznym, że miał problemy ze wzwodem. Ale wszystko zwala na moje włosy.. no masakra..:(

Gość niemogewtouwierzyc
badyllu nie zdradza, tego jestem akurat pewna, to nie ten typ, żeby tak szybko po ślubie, z takim entuzjazmem mimo wszystko podchodzi do naszej relacji, telefon na wierzchu, cały czas ze mną spędza.

Gość niemogewtouwierzyc
jutro zajrzę do Waszych (P)odpowiedzi. Dziękuję za czas, dziękuję Wam serdecznie.

Gość badylloo
ale napisałaś takie coś: "trudno wierzyć w taką miłość wypowiadaną językiem który pieścił inną, oczyma które ślizgały się po ciele innej i przyjść do domu jak gdyby nigdy nic tym samym ciałem przytulić żonę" Z czego zrozumiałam, że kryzys mieliście przez to, że miał romans.

i co i tak mowi ze wlosy i koniec i ze dlatego nie ma seksu juz 3 miesiace? nie no to w sumie dziwne strasznie... ja bym z tydzien, gora dwa mogl sie powstrzymac z powodu takiego defektu ale potem jakby mnie przycislo to by byla jazda tak czy siak :P ale skoro cale zycie jechal na recznym to moze tak mu lepiej i sam sobie spuszcza cisnienie przy filmikach... moze zaproponuj ze zaczniecie razem je ogladac a zamiast reki beda twoje usta, zawsze to jakis poczatek? kto wie jak sie to wtedy rozwinie..

badylka nie, ona sie ustosunkowala do tego co ja napisalem o rozdzielnosci seksu i milosci i o kochance przy starosci.. chyba :P

Ha, nie chorujcie laski bo jak Wam włosy się przerzedzą, schudniecie albo przytyjecie to Wam seksu odmówią :D Jak po ciąży brzuch czy rozstępy zostaną to to samo :D A serio, niektórzy mają takie podejście, ale jest wielu dla których to nie ma znaczenia, więc o ile bycie wzrokowcem tłumaczy to nie usprawiedliwia.

Gość trudnowto uwierzyć
Ja jeszcze uzbroje się w cierpliwość. Zobaczymy. Jeśli rzeczywiście chodzi mu tylko o bzdurne włosy ,to nie jest to człowiek któremu warto życie poświęcać. Mam nadzieję ,że jego problemy są prawdziwą przyczyną, pewne problemy ze wzwodem i się wstydzi dlatego zamknął się na mnie.Mąż, to prawda, ale już wolę być sama ,niż samotna w małżeństwie.

Gość niemogewtouwierzyc
Jeszcze może ktoś ma jakieś podpowiedzi? chętnie poczytam, bo jest to dla mnie ciężki temat.

Gość wie ktoś ? ktoś wie?
no i wszystko jasne ;/ mąż woli jechać na ręcznym bo przy tym nie musi się tak starać i naskakać jak przy sexie. a te włosy to głupia wymówka. Autorko jest taki typ facetów co wolą całe życie na ręcznym jechać. A jak długo jesteście małżeństwem? ogólnie jak długo jesteście już razem?

Gość niemogewtouwierzyc
jesteśmy ze sobą dwa lata. Może to faktycznie leń seksualny, ale mam pecha bo jestem pieszczochą. przed ślubem to się jeszcze starał ...:/

Gość niemogewtouwierzyc
strasznie mi dziś brakuje seksu..!

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mozliwe. faceci bywaja dziwni wiec wcale by mnie to nie zdziwiło...

Gość niemogewtouwierzyc
Monikaaaaa: aż TAK dziwni??? masz jakieś doświadczenie absurdalnych zachowań, bo ja niczego podobnego nie doświadczyłam w życiu

nooo ja sie spotkalam z ich róznymi dziwnymi zachowaniami . może nie odnosnie zmiany wygladu bo nie zmienialam niczego drastycznie ale czasami mnie zaskakuja np najpierw taki facet za mna biegał jak wariat i wydzwaniał 50 razy dziennie ,a potem z dnia na dzien przestał .. i wez tu zrozum faceta

albo co jeszcze... czasem prowadza dziwne gierki ( facet co jestem z nim 3 lata ) , zachowuja sie jak dzieci ... mój obecny facet np ma takie dziwactwa ,ze jest strasznie uparty o bardzo błahe sprawy ,ale dla niego sa wazne np jak spedzimy wieczor czy w konie czy w domu i potrafi to bardzo dlugo drążyc az do umeczenia . poza tym jeszcze trafiałam na jednego co wpadał w zmienne nastroje bez powodu itd

a autorko wiem ,ze moze mnie zaraz tu zlinczują ,ale czemu nie poszukasz sobie kochanka? warto sie tak poswiecać dla kogoś kto Cie odtraca?

Gość dobrywieczórwszystkim
Monikaaaaaaa kochanek... przydałby się, ale chciałabym, aby był nim mój mąż:(((((( chyba to nie jest w moim stylu, ja zawsze byłam wierna. Nie potrafiłabym zdradzać i wracać do domu patrząc mężowi w oczy.

Monikaaa - stuknij się w głowę ! dwa lata to malutko. pisałaś, że sex wcześniej był też dość rzadko. ech coraz bardziej uważam, że on z tych co woli w pojedynkę się zadowalać :( przykre.

Gość niemogewtouwierzyc
sam mi mówił kiedyś, że stosunek nie dawał mu nigdy tyle przyjemności co jego własna ręka:( raz tak powiedział. właśnie sobie teraz przypomniałam

no to już wiesz skąd ten jego bunt. pytanie co teraz poczniesz?

Gość niemogewtouwierzyc
co byś zdecydowała na moim miejscu?