Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelica 0691

Bardzo bladziutka kreska na teście

Polecane posty

Gość Angelica 0691

Witam! W maju miałam ostatni normalny okres, zaczął się dokładnie 29.05. 23 czerwca dostałam małego krwawienia, 24 było znacznie większe, przypominające już normalny okres, a później przez jakieś 5 dni tylko plamiłam co mnie nieco zdziwiło, bo normalnie mój okres trwa 5-6 dni i jest obfity. Stwierdziłam, że pewnie przez zmianę klimatu, bo wyjechałam na wakacje do Anglii, ale przyjaciółka mnie namawiała, żebym zrobiła test ciążowy. Zrobiłam go wczoraj dla pewności. Było to koło 15 i wyszła taka bardzo bledziutka druga kreseczka, widoczna tylko pod słońce. Czy jest to możliwe, że dostałam okres, a jestem w ciąży? Jeśli tak to czemu ta druga kreska jest taka blada?

Nie wiem co oznacza blada kreska ale skoro nie jesteś pewna wyniku to zrób test z krwi albo powtórz taki co robiłaś teraz za kilka dni. Jeśli jesteś w ciąży nie możesz mieć okresu ale możesz mieć krwawienia.

Gość nie lubie nikogo :)
każdy cykl jest inny- wiec,oczywiscie mozliwa jest twoja teoria ze zmiana klimatu. Odpowiedz sobie, jakie jest prawdopodobienstwo ze zaszlas w ciaze i wg tego pomysl o zbadaniu krwi. Testy czasem wychodza blade. Baaaaaaaa w pierwszej ciazy dlugo mialam negatyw. W drugiej blade mialam przez 5 kolejnych dni wiec poszlam na bete. Mam nadzieję, że jest tak jak byś chciala, w sensie jesli pragniesz ciazy to Ci jej zycze :)

Gość Angelica 0691
Nie zabezpieczaliśmy się z narzeczonym przez 2 miesiące, więc jak najbardziej to, że jestem w ciąży jest prawdopodobne. Właśnie mój ukochany już się chyba wszystkim kolegom się pochwalił, że jestem w ciąży, no ale jakoś nie bardzo mogę w to uwierzyć :) tak blada kreska na teście i jeszcze ten okres/krwawienie... Martwią mnie trochę bóle podbrzusza. Wczoraj wieczorem nie mogłam wstać przez jakiś czas z łóżka. Pewnie powtórzę test po prostu za jakiś czas, bo prawie całe wakacje spędzę Anglii...

no wiec, ciaza mozliwa :) poczekaj pare dni, i powtorz test. Kurcze, jesli rzeczywiscie jestes w ciazy to wypadaloby to potwierdzic u lekarza, a jak mowisz ze cale wakacje w UK to chyba marne szanse ...

Gość Angelica 0691
Narzeczony już mnie namawia na przyjazd do Polski, ale na razie jeszcze nie mam jak... Jeśli wyjdzie mi pozytywnie kolejny to pewnie wrócę wcześniej niż planowałam :) Kiedy najlepiej zrobić kolejny test? Już dzisiaj chciałam powtórzyć, ale się powstrzymałam. Najgorsza jest ta niepewność...

Gość zolza jakich malo
jestes w ciazy na bank

teoretycznie - po dniu spodziewanej miesiaczki o kazdej porze. ALe ja np. w dniu spodziewanej ( wiedzialam czy i ile sie spozni) zrobilam rano test - blada, na drugi dzien - jezscze bledsza, po 4 dniach - dalej bladziutka strasznie. Po tygodniu poszlam na badanie krwi :P bo balam sie ze to pozamaciczna, skoro tak malo tego hormonu. Jesli jestes w ciazy i to krwawienie to rzeczywiscie bylo implantacyjne, to nic dziwnego ze wychodzi blada. Powtorz za pare dni. A i jeszcze, ile dni ma twoj przecietny cykl powiedz mi ?

Gość Angelica 0691
Ostatnio bardzo różnie jest z tym cyklem. Przez ponad pół roku był mało regularny, bo miałam dużo stresu w ciągu ostatniego czasu. Średnio co 26 dni.