Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupawolowa.

problem w pracy z kontaktami

Polecane posty

Gość dupawolowa.

w firmie pracuje pol roku,zzylysmy sie z kolezankami z pracy i wogole bylo ok.W pracy czulam sie b.dobrze.Kilka dni temu wszystkie zostalysmy przeniesione do innych sklepow tej firmy i tu zaczyna sie problem.Nie potrafie sie tam odnalesc,wszyscy juz tam sie znaja a ja nie umiem sie z nikim tam dogadac.Jak to zmienic,czy to minie??? nie jestem rozgadana osoba i na sile nie umiem byc wygadana i wogole.Poradzcie.

Gość dsaaaa
przeczekać. z czasem wszytsko się ułoży. Problem, który przedstawiłaś dotyczy wielu młodych osób w pierwszych pracach - tworzą bliskie relacje koleżeńskie a jak się coś psuje to odbija się to albo na pracy albo wogóle trzeba się z niej zwolnić, bo nie da się w tym towarzystwie wytrzymać. to tylko praca i tak nalezy ją traktować. BYć miłym, uśmiechać się, ale mieć zawsze z tyłu głowy, że chodzisz tam zarabiać pieniądze a nie zaprzyjaźniać się. Kiedyś miałam tak jak ty- układy towarzyskie w pracy były dla mnie bardzo ważne. Teraz pracuje w miejscu gdzie ludzie pracują po kilkanaście lat, ja już jestem tutaj 5 lat i niestety, nie ma miejsca na zbyt duże emocje - nie można się bardzo przyjaźnić i bardzo kłócić, bo trzeba ze sobą współpracować na codzień. Lubimy się w biurze, ale nic wiecej

Gość dupawolowa.
no wlasnie.Ale wiadomo,w pracy spedza sie wiekszosc dnia o dobrze jakby relacje z innymi byly dobre a ja nie umiem tam sie z nikim dogadac.

Gość dupawolowa.
ostatnio w sklepie byl facet chyba po 80tce ale stal mu jak drut

Gość dupawolowa.
moze troche w tym mojej winy.Bo ja od razu bylam anty nastawiona do zmian bo bylam zla na ta sytuacje...ale teraz prubuje to naprawic,zagaduje i wogole...jedna z dziewczyn z ktora pracuje ma mnie ewidentnie w dupie,odpowie na moje pytanie i nara.Mijam sie z nia w milczeniu bo sama nie zagada,a ja tez nie chce nikomu truc dupy.

Gość etgretr
może zaproponuj jej milosc lesbijska, jestes nowa to ty musisz zaproponowac

Gość dupawolowa.
pytam powaznie...:-/