Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja teściowa to ZMORA!!!

Jestem w 5 miesiącu ciąży a teściowa domaga się abym łaziła z nią po zakupy :-/

Polecane posty

Do tego cały czas ma pretensje: że nie gotuję, że nie sprzątam dokładnie -a nie powinnam się przecież schylać- itd... Wkurwia mnie :-/ Przychodzi do mnie do pokoju jak jeszcze śpię - przed chwilą wlazła i mnie obudziła- i budzi i mówi że gdzieś tam idzie się szwendać i czy nie zechcę jej towarzyszyć :-/ Co za babsztyl!

Gość balijka
ciąża to nie choroba, musisz coś robić i w ogóle musisz ruszać się , a nie tylko wylegiwać i wszystko poda nos

Sory ale chyba wiem lepiej nie?

Gość dfhgjh89098
powinna cie w dupsko kopnac leniu jak mozna kogos o 10 obudzic-powinnas juz dawno czlapac na nogach-ciaza nie choroba

Gość uhrjv
rozumiem tutaj oburzenie dziewczyn ale autorce raczej chodzi o to że to tesciowa mowi jej co ma robić... tez bym sie wkurwiła, dlatego nie mieszkam juz z tesciową

Gość balijka
to jak wiesz lepiej to po co w ogóle tu o tym piszesz?

Gość hhghghfNKKJK
sluchaj ja bylam w 5 miesiacu ciazy i sprzatalam gotowalam i akos dobrze sie czulam !! ciazato nie choroba jk ci dziewczyny mowia to co ty bedziesz przezywac jak bedziesz w 8 miesiacu!!!!! LEN... CHOCIAZ SADZE ZE TO PROWO

Gość werolinna
każda dziewucha mieszkająca u tesciowej to smieć !

Gość balijka
ja pracowałam do ostatniego miesiąca i oprócz tego, w domu sprzątałam, gotowałam itp. i przede wszystkim nie użalałam się nad sobą , ale teraz to same "królewny"

Moja sprawa czy się dobrze czuje czy nie!

Gość ixyyyyyyyyyyy
to sie wyprowadz na swoje jak ci tak zle

Gość Też jestem w ciąży. 34 tydz.
Rzeczywiście ciąża to nie choroba ale przy tych upałach jest mi coraz ciężej przy wykonywaniu codziennych czynności, które wczeńniej nie były żadnym wyzwaniem, dodatkowo puchną mi nogi także tu muszę wziąść autorkę wątku trochę w obronę:) Nie wiem jakie u Was w domu panują zasady ale oja teściowa obudziła mnie tylko raz. Chciałam pospać dłużej bo miałam wolne a tu telefon żebym wstawała bo zaśpię do pracy. Nie było żadnej kłutni ale powiedziałam , że mja brałam sobie Męża wychodząc za mąż a o niańce mowy nie było i od tego czasu mam spokój:) Granice prywatności dla mowej rodziny musza być nawet gdy mieszkają pod jednym dachem z teściami

Gość uhrjv
ma prawo do tego żeby sobie poleżec a że wy wielce zapracowane pracowalyscie do ostatniego dnia ciąży to wasza sprawa...

Gość ixyyyyyyyyyyy
Też jestem w ciąży. 34 tydz. Rzeczywiście ciąża to nie choroba ale przy tych upałach jest mi coraz ciężej przy wykonywaniu codziennych czynności, które wczeńniej nie były żadnym wyzwaniem, dodatkowo puchną mi nogi także tu muszę wziąść autorkę wątku trochę w obronę Nie wiem jakie u Was w domu panują zasady ale oja teściowa obudziła mnie tylko raz. Chciałam pospać dłużej bo miałam wolne a tu telefon żebym wstawała bo zaśpię do pracy. Nie było żadnej kłutni ale powiedziałam , że mja brałam sobie Męża wychodząc za mąż a o niańce mowy nie było i od tego czasu mam spokój Granice prywatności dla mowej rodziny musza być nawet gdy mieszkają pod jednym dachem z teściami nie mieszkam z tesciowa to nie mam takich problemow :o proste

Gość mansonmarilyn33445
WYPIERDALAJ INKUBATORZE

Gość fochland
wszyscy się przyzwyczaili od stuleci do tego, że prawdziwa Matka Polka poszła do żniw i sierpem wiązała snopki, nagle przy mendlu przykucnęła i urodziła dziecko, następnie dała dziecku cyca, chwilę posiedziała, okręciła dziecko chustą co ją zdjęła z głowy i wróciła do żniw

Gość tratatattata
jeżeli jestes w ciazy zagrozonej to jasne, ale jezeli wszystko gra to nie znoszę takci macior... co to naważniejsza jest na swiecie BO JEST W CIAZY i caly swiat ma sie jej klaniac!! Ja w 6 mies. myłam okna i zyje i ja i moje dziecko! co wiecej mamy sie swietnie

Gość dsaaaa
fochland. no jak wykonasz to co napisałeś/łaś to wtedy pogadamy, ok?

Gość tratatattata
6/7/8 miesiąc mojej ciązy przypadały akurat na czerwiec/lipiec/sierpien 2010 roku - wtedy to były dopiero upały i to bez przerwy, bo teraz to sa choc przeplatane normalnymi dniami

Gość o boze co za babsko
hahahahahaha kolejna leniwa baba, która myśli że ciąża to choroba albo pretekst do specjalnego traktowania jak ja nienawidzę takich bab :/ dlaczego teściowa ma wszystko za Ciebie robić? zagrożona ta ciąża czy co? nie pracujesz i jeszcze w domu chcesz leżeć jak księżniczka?

Gość niee wieeem
Nie przesadzaj autorko.. Moja ciocia (33lata) rodziała w spierpniu. Dopiero dwa tygodnie przed porodem wziela wolne w pracy. Tydzien po terminie (urodziła 10dni po terminie) przyszła pieszo z 700metrów.. Także nie rób z siebie jakiejś niedołężnej ...

Gość lipiec 3 2012
U zmajomych wyspy ciąż i rozbieżnością 6 tyg w terminach porodów. Także mam niezły przekrój przeróznych zachowań. Jedna czje się super a inna całą ciążę znosi bardzo źle, jeszcze inna trochę symuluje. Zmierzam do tego, że ile kobiet tyle różnych przebiegów ciąż. Mechanicznie porównujemy do swojego saopoczucia w tym czasie ale nie zawsze jest to trafne .

Nie przesadzam, ale chce odpoczac i mam do tego prawo. A ona NA PEWNO nie bedzie mi mowila co powinnam a czego nie powinnam robic. Wreszcie sobie polazła i jest spokoj w domu

Gość mansonmarilyn33445
WYPROWADZZ SIE DO SWOJEGO MIESZKANIA SUKO TO BEDZIESZ MOGLA SOBIE RZĄDZIC. JAK MOZNA ROBNIC BACHORA BEZ DACHU WLASNEGO NAD GLOWA?

Suko?! SUKO?!?! ODPIERDOL SIĘ I TYLE! Chciałam iść na swoje, ale teściowa ma duże mieszkanie - po co mamy coś kupować, jeżeli jej takie mieszkanie na nic?

Gość co za babsko
wyprowadz sie - proste z tego co napisalas to ona Ci nic nie kaze tylko pyta czy masz ochote jej towarzyszyc na zakupach zreszta co w tym dziwnego, ze domaga sie pomocy? sama jest pewnie starsza i jej tez ciezko skoro nie pracujesz to chociaz w domu cos porob chcesz odpoczywac bite 9miesiecy? a pozniej odpoczywac, bo dziecko Cie bedzie meczylo.... itd do konca zycia.....

Gość mansonmarilyn33445
TO TERAZ NIE NARZEKAJ PIERDOLONY INKUBATORZE. PYTASZ PO CO ISC NA SWOJE?? PO TO KJURWA ZEBYSMY NIE MUSIELI CZYTAC WYPOCIN TĘPEJ MACIORY ROZPLODOWEJ JAK TO JEJ ZLE Z TESCIOWA! NIE PODOBA CI SIE TO WYPIERDALAJ NA SWOJE, TESCIOWA JEST U SIEBIE I MOZE CI NAWET NASRAC W POKOJU NA STOLE JAK JEJ SIE ZACHCE.

Gość zaczarowany olowek10000
jak ja bylam w 5 miesiacu to pracowalam po 8-9 godzin przez 5 dni w tygodniu. Niektore mysla naprawde, ze ciaza to choroba. I leza do gory dupskami uwazajac sie za swiete krowy. A pozniej "przytylam 30 kg w ciazy co robic". :o

Gość MAMAWCIAZY;)))))44545
trzebabylo kupic mniejsze mieszkanie tesciowej, a zostac w jej mieszkaniu... ale lepiej stękać i narzekac. może jeszcze ma ciebie ona obslugiwac?!?! wyobrazam sobie jaki czlowiek paskudny z ciebie, jakbys byla obloznie chora to zameczylabys wszystkich dookola. bo ciagle jestes tylko TY. egoistko.