Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilTrądzik

syfiasta twarz

Polecane posty

Gość KamilTrądzik

Tak jak w treści moja twarz jest straszna za kazdym razem kiedy przechodze koło lustra staram sie patrzec w inna strone. Mecze się z trądzikiem od 3 lat nic nie pomaga na początku było okropnie miałem wielkie grudki ropne zaczełem wszystko wyciskac :( po czym teraz zaluje :/ Stosowałem rózne kremy masci itp. Benzacne Tabletki drozdzowe itd. pomagało zaczynałem mieć normalna twarz lecz i tak to powrocilo z podwujna sila tak mnie wysypalo jak i na twarzy tak na plecach klatce nawet ramiona :( ta choroba skórna nie ma litośći strasznie sie zamknelem w sobie unikam znajomych, kontaktu boje się co pomysla inni. Moi rodzice nie rozumia mojego problemu twierdza ze to z wiekiem przejdzie. Pff ale ja chce teraz miec normalna twarz teraz kiedy jestem mlody a zycie powinno toczyc sie ze znajomymi zabawy dyskoteki itd a jak jest w rzeczywistosci? siedze zdesperowany w pokoju calymi dniami i czytam rozne fora na temat tradu. Raz bylem tak zdesperowany ze na twarz nakladalem wszystko co mialem pod reka paste do zebow kremy jakies balsamy masci nawet wode utleniona wszystko, sama twarz mylem z jakas godzine i tak nic nie pomoglo bylem taki zly :/ ocierajac twarz recznikiem robilem to z calej cily zdrapalem skure :( strasznie pieklo. Czasami mam straszne mysli ! :(. nie wiem juz sam poprostu wpadam w depresje

'leczysz' sie kosmetykami, a powinnenes lekami. idz do dermatologa on da Ci LEKARSTWO. w trudnych przypadkach jest to antybiotyk doustny i rozne wspomagacze do smarowania - od razu bedzie poprawa - tylko leczenie jest dlugie wiem, co pisze bo tez sie zmagalam z tymi problemami