Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekki nieogar w temacie

dla mojego faceta seks nie jest najważniejszy,......

Polecane posty

czy to normalne? dodam że ma 22 lata

Gość dfghhghb
Dla mojego Męża też, choć oboje go uwielbiamy. A ma 26 lat

a co jest dla niego najważniejsze? Tak, to może być normalne.

on najbardziej lubi kleić modele statków i samolotów

może źle zabrzmiało to co napisałam - chodziło mi o to że nie ma ochoty na sex.... zbyt często. Myśli o zakładaniu rodziny, dzieciach, budowie domu........sex po ciemnku i pozycja miskonarska

chyba moja mama bardziej go jara niż ja :(

Gość rfdsdsjdjfgvbnvk
pewnie nie mam dobrej pracy ,dlago ma frustracje , pomóz mu znalesc konkretna prace ,a zobaczyc że sie zmieni

Gość Jan Maria Rozpótrzepiekoński
Piwo !!!! Podaj kobieto :)

jestem od niego kilka lat starsza i czasem mam ochote na małe szalenstwo. Dla niego wszelkiego rodzaju dzikie akcje sa oceniane przez pryzmat zboczenia i niestosownego zachowania. Jest dla mnie dobry i kocha mnie ale przeciez seks jest przyjemny i dla ludzi wiec nie rozumiem w czym problem.

Gość rfdsdsjdjfgvbnvk
nie słuchaj ,alkohol dziaa na chwile , tylko praca !!!!

czarno widzę przyszłość waszego związku.... ile jesteś od niego starsza? mieszkacie razem?

Gość fgjhgfjs6566565
nie dziw sie jak chcesz sie dymać np w biedronce pełnej ludzi.

moze to kwestia tego ze był wychowywany przez babcie która ma bardzo rygorystyczne podejscie do życia no i nie akceptuje seksu przedmałżeńskiego , nawet wspólny wyjazd na wakacje jest dla niej nie do pomyślenia.... może w tym tkwi problem? Nie wiem już co robic..... może go nie podniecam?

Gość ja tam nie wiem
problem normalny - zbyt mało testosteronu. Widocznie po prostu nie pasujecie do siebie pod tym względem, bo ty masz ochotę a on nie. I to się nie zmieni, więc pomyśl czy dasz radę chodzić wciąż niezaspokojona. Planujesz kochanka na boku?

jestem 7 lat starsza od niego. On twierdzi ze nie interesuja go dziewczyny w jego wieku bo nie ma o czym z nimi rozmawiac i wstydził by się zabrac taką na rodzinny obiad...... może ja mu tylko imponuje jako kobieta a tak naprawde nie ma namietności?

rok czasu próbował mnie przekonac do tego zeby spróbowac - mam na mysli jego wiek, bałam sie tego że chce sie po prostu ze mna zabawic. Jest szalenie przystojny i mógłby miec dziewczyne 10 lub wiecej młodszą ode mnie. Jest cudownym człowiekiem, dobrze wychowanym, ułożonym i nie mysli o imprezach i zaliczaniu panienek jak inni w jego wieku....Nie chce go zostawiac tylko dlatego że może jeszcze nie rozbudził sie seksualnie.

Gość Supremus Dux
To może dasz temu rady.

czasem wstydze sie tego ze mam takie potrzeby ... ale lubie sex... relaksuje mnie to, wszystkie napiecia uchodzą od razu a tak to chcodze naminowana całymi dniami .... dochodzi do spięc.....

to się tak mówi wszystko jest dobrze TYLKO seks nie naj lepiej... a prawda jest taka że jak się w łóżku nie układa to wszystko zaczyna się sypać!

lekki nieogar w temacie nie masz się czego wstydzić :) takie masz potrzeby i jest to całkiem normalne! ja też mam duże i mój facet też unika seksu i również mam tego czasami dość!

dziewczyny ale musi cos w tym byc skoro nasi faceci unikaja seksu! Nie wiem jak to tlumaczyc, próbowałam z nim rozmawiac ale on mówi że taki jestem i już .... gorzej jak potem mu sie wszystko odmieni i zacznie chodzic na panienki a ja strace życie z seksem raz na 2-3 tygodnie lub rzadziej ..... jak rozbudzic faceta?

Gość tylko seks,seks
chyba go dziewczyna rzucila bo byl kiepski w lozku

na mojego faceta nic nie działa.... na początku kochaliśmy się 2 razy dziennie a teraz raz na dwa tygodnie...:(

zajęta251 a pytałaś dlaczego tak jest????

hmm...kilka razy powiedziałam mu że chyba już go nie podniecam na co on mi odpowiada że oczywiście go podniecam...a jak ja się chce kochać to słyszę słowa typu "jutro" albo"daj spokój idziemy spać":(:( mam uczucie że go nie kręcę:( on twierdzi że wszystko jest ok...

najgorsze jest to że moje ostatnie 2 zwiazki były pod wzgledem zycia seksualnego super - czasem to ja musialam odmawiac bo np juz nie miałam siły a teraz musze prosic o seks.....jestem atrakcyjną kobietą i nie rozumiem dlaczego tak jest.... :((( Naprawde jesli chodzi o jego charakter jest facetem jakiego można nazwac wymarłym w dzisiejszych czasach.... ale czy bez seksu da sie życ?

wyobrażcie sobie leżę obok niego w zwiewnej sukience na kocyku dodam bez bielizny.....a tu nic a nic....... leżymy nadal....... Jak go pytam to twierdzi ze mu sie bardzo podobam i szaleje za mną.

Gość wwkk
w takim przypadku to cos nieteges z gosciem a moze higienia? ja preferuje idealna czystosc kobiety - wszedzie - bo mam dziwne zachcianki i wcale nie sa to zboczenia, po prostu wspolna przyjemnosc milosnej rozkoszy i moje udziwnienia sie podobaja :D

doskonale Cie rozumiem,ja również jestem atrakcyjną kobietą i też nie miałam nigdy wcześniej takiego problemu....mój facet jest starszy bo ma prawie 30 lat,i jest szalenie atrakcyjny. nie wiem jak długo można żyć kochając się 2 razy w miesiącu:( ja chciała bym bynajmniej 2-3 w tygodniu... nie mam pojęcia czym to jest spowodowane ale mam wrażenie że prędzej czy później zaczniemy się zdradzać...albo on mnie...