Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Gdzie jechać na wycieczkę? Wasze typy?

Polecane posty

Właśnie się zastanawiam gdzie jechać. Mam 2 opcje. 1. Wycieczka objazdowa po stolicach: Berlin, Amsterdam, Bruksela, Luksemburg, Paryż2. Wycieczka do Paryża na 6 dni.Dzisiaj się muszę zdecydować. Czy ktoś był na wycieczce objazdowej? Czy bardzo męczące jest to, że po każdym zwiedzaniu jedzie się autokarem do następnego miejsca?

Gość Dżoana 89
lepiej do Paryża,zarobisz sobie na placu Pigalle

Gość wakacyjne szaleństwa
do Paryża, Sarkozy Cie bzyknie swoją żydowską kuśką

Gość młode ziemniaki z koperkiem
objazdowe wycieczki są do kitu - namorduje się człowiek, po łebkach obleci, nic nie obejrzy, nic nie zwiedzi, aby tylko odhaczyć. Ja lubię pobyć trochę w jakimś miejscu, pospacerować, posiedzieć przy kawie, wczuć się w klimat ale kto co woli

Gość wakacyjne szaleństwa
ale Żydem jest nadal ciemnoto

Paryż na 6 dni to lepsza opcja... objazdówki są cholernie męczące, w dodatku ciągle skazana jesteś na otoczenie grupy. większość czasu spędzasz w autokarze, dla mnie dramat.

Gość mira

My pojechaliśmy niedawno w rejs statkiem z Wenecji po Morzu Śródziemnym z podrozeirejsy.pl i mogę polecić.Biuro podróży zorganizowało każdy etap naszej podróży i wszystko udało się bez stresu i naprawdę cudnie.

Gość julita
Dnia 18.09.2019 o 11:40, Gość mira napisał:

My pojechaliśmy niedawno w rejs statkiem z Wenecji po Morzu Śródziemnym z podrozeirejsy.pl i mogę polecić.Biuro podróży zorganizowało każdy etap naszej podróży i wszystko udało się bez stresu i naprawdę cudnie.

Też miałam okazję wybrać się z travelinc tylko do Maroko, Wysp Kanaryjskich i Hiszpanii - przygoda życia jednym słowem!