Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzicie coś kobitki

Albo ja mam hopla albo coś w tym jest

Polecane posty

Wydaje mi się, że mąż mojej siotry mnie podrywa. Byliśmy ostatnio razem w Hiszpanii. Do tej pory często razem się spotykaliśmy się u Nas albo u Nich. Wcześniej niczego nie zauważyłam , wiadomo był dla mnie bardzo miły ale wydawało mi się to normalne. Natomiast na wakacjach zaczęły się jakieś pochlapywanie wodą jak się np opalalam, zaglądanie w dekolt, jakieś żarciki, uśmieszki. Niewiem może się mylę ale to mi wygląda na szczeniackie podrywy. Czy mam rację ? Czy może on ma taki sposób bycia?

trzeba było go ostro sprowadzić na ziemię i zawstydzić tak żeby mu się odechciało głupot i następnym razem tak zrób, pełne oburzenie, krzyk: "Mietek co ty robisz" itp.

a myślisz że to mogą być sygnały jakieś od niego?

Gość bufka lubi plakac
brrrrr maz siostry to jak brat!

nie wnikaj w jego sygnały, myślę że to tylko taki neiwinny flirt, ale flirtowanie z siostrą żony jest nie na miejscu :O

Nie wiem co o tym myśleć wydaje mi się że ani siotra ani mój mąż nic takiego nie zauważli chyba coś powiedzieli no nie. Pozatym on sprawia wrażenie że kocha moją siostrę i w życiu by jej nie zdradził tak jak ja swojego męża. Ale te żarty niewiem może ja sobie coś ubzduralam?

Gość młode ziemniaki z koperkiem
najprawdopodobniej "ten typ tak ma" ale to nie znaczy, że masz mu pozwalać na to, co Tobie się nie podoba. Musisz mu dać do zrozumienia, że sobie nie życzysz. Moze być delikatnie, a jak nie pojmie to ostro.

musze wam się przyznać że mimo że bardzo kocham swojego męża podobało mi się i chyba nie grzesze uśmieszkami do niego. fajnie znów się poczuć adorowaną . O ile nie myle się i nie wyolbrzymiam trj sytuacji

Gość daj mu dupy
bo to przeciez i tak żadna różnica jak już twoją siostre przeleciał. cipka macie pewnie takie same :P

autorko flirt nei jest niczym złym, ale flirt z mężem siostry owszem, bo to popsuje twoje relacje, to jak zdrada względem siostry, jak ona ma się czuć gdy wy flirtujecie pod jej nosem? jakbys sie czuła gdyby to oan flirtowałą z twoim mężem na twoich oczach? takich rzeczy się nei robi! poflirtuj z kimś neutralnym :)

racja racja chyba trzeba zacisnąć ząbki i nie pozowolić sobie na takie nawet niewinne żarty dla wszystkich będzie bezpieczniej.

a powiedzcie mi pierwszy raz odkąd jestem mężatką gdy mąż mnie wkurzył pomyślałam sobie w duchu oj uważaj bo sobie kogoś znajdę czy to znaczy że już go tak nie kocham że coś się między nami popsuło?

??