Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiemwam

nie jestem zla matka

Polecane posty

Gość bombiicha
Co to za debil -ja pisalam ironicznie. bo jakas madrala podaje sie za pracownice gerbera i opowiada bzdury. to ja sie podaje za pracownice targu,a co. Ja jestem zdania,no przynajmniej w niemczech,ze jak cos sie nie zgadza z tym,co jest na etykiecie,to jest mlyn i firma moze zabierac manatki. hipp obecny od lat na rynku po prostu nie moze sobie na to pozwolic. Ale madrale z kafeterii.wiedza lepiej.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
co za debil napisal tutaj o - i takie same warzywa jak w hurtowni masz w słoiku... i tyle. Ani to dobre ani złe. Ale ekologiczne tez nie jest.

bomcos tam nie zesraj sie z tym hippem ;-) takie samo g. jak gerber czi inna bobovita;-) a na etykiecie co masz? napisane swieza marchew czy pogdnita;-)?

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp bomcos tam nie zesraj sie z tym hippem takie samo g. jak gerber czi inna bobovita a na etykiecie co masz? napisane swieza marchew czy pogdnita ? dobre, dobre podgnita, ciekawe kto by wtedy kupił? byłyby Panie odważne? he he

Gość bombiicha
Zrob sobie przetwory z podgnitych warzyw np podgnite ogorki kiszone i zobaczysz,jak dlugo.ci wytrzymaja w sloiku ciulu debilu prymitywie i wywloko takie epitety kurwiszonie to swpjej mamusi wal

Gość bombiicha
Nie,nie przesadzam

Gość wszystko nalezy wyposrodkowac
Wez zimny prysznic bombicha czy cos tam Nikt nie atakkowal matek karmiacych slóikami . Podalam tylko ulatwienia .Jak mozna karmic wspolnie dziecko +rodzice ,bez drogich słoiczkow ,bez zoladkowych perturbacji dzieci . A ty znowu miotasz sie . Mozna z dziewczynami normalnie porozmawiac . Bez takich jak ty .Bo wszedzie widzisz spisek ,zamach na słoiczkowe mamy . Wez spasuj . Nie umiesz dyskutowac to zaloguj sie na bravo ,

Gość mireczkowataaa
a co Wy tak tych słoików bronicie? Przecież na logikę to nie moze być dobre. Jak ktoś się upiera, ze to eko to niech kupuje- jaki problem??? Ja tam jem normalne jedzenie i to samo dziecku dawałam. Słoik na podróż- zawsze zakończony wielką sraczką. Ale żeby sie tak błotem obrzucać??? Nie kumam....

Gość bombiicha
Wlasciwie to tu juz kolko wzajemnej adoracji zostalo i nikt wiecej -nic dziwnego,ze wam sie ze soba dobrze rozmawia

a moim zdanie jednak trochę przeginasz nie będę się pytać czy na codzień do wszystkich jesteś taka opryskliwa, bo to nie moja sprawa, ale pamiętaj, ze jak cię widzą tak cię piszą

debil jestes i tyle;-) Myślisz że jak się jabłka jak w reklamie zrywa właściciel sadu, wlkłada do koszyka i pędzi do pkt przyjęć tego samego dnia;-) Jabłka w duzej części są ze spadu i przyjeżdżają do skupu za dzień dwa trzy. Zrzuć sobie jabłko z wys. 2 m i zostaw na 2 dni to zobaczysz czy świeże czy nie;-)

Gość bombiicha
Jak tylko jakas kobita tu napisze ,ze karmi mlekiem modyfikowanym -od razu najazd i krucjata. to samo jak napisze,ze podaje jedzenie ze sloimow. Ale wy tego nie widzicie,bo to wlasnie wy najezdzacie. dla was to sa pewnie 'dobre rady'

bombiicha-> heh z tobą rozmawiam;-) Ale ty tam wiesz swoje z reklamy i koniec dyskusji. Moje dziecko też jest słoikowe w dużej mierze, bo nie umiem gotować i nie chce mi się, ale nie piszę pierdół typu "ekologiczne sołoiczki" i nie zachwycam się tym gównem jak TY.

Gość bombiicha
Asiu to moze teraz popraw yyyyy czy jak jej tam,ze to brzydko nazywac mnie blacha i debilem. Ale ona juz moze,prawda?

ależ ja karmiłam mm, piersią krótko i przyznaję się bez bicia, ba dla mnie takie karmienie jest normalną sprawą i mam gdzieś co sobie ktoś o tym pomyśli

aaaa i dziecko też karmiłam mm... I nikt na nikogo nie najeżdża To tobie się cos pomyliło.

Gość ciekawe baaaardzo
a m,nie zawsze zastanawailo ejdno co jest w tych sloiczkach ze one nie muszą byc w lodówce-tylko sobie stoją w sklepie na półce kilka meisiecy- i termin spozycia tez maja kilku miesieczny to poweidzcie mi co oni dodają do tego zeby mialo taki dlugi termin przydatnosci????????????????????????????????????????????????????????????????? ekologiczne warzywka????????????????????????????????????????????????????????

no dobra ale kurwiszonie, to już nie brzmi jak blacha nawet tępa he he oj dobra dajcie spokój tym kłótniom

nic nie ma. Tak jak mleko uht musisz trzymać w lodówie to i słoik jest tak samo robiony. Wsio obrabiane przy ponad 100C.

No dobra sory za debila. No za tepą blachę też;-)

dokładnie jak robimy dżemy to też sobie mogą stać i stać, a nic tam nie dodajemy

Gość bombiicha
Wybaczam :p i tez przepraszam

Gość oczywiscie, ze jestes
nie wierze !! na kafeterii sie poklicimy i zwyzywaly jak zawsze mamusie :P i sie przeprosily, podaly klawisze na gode ?? :P ni wierze, umarlam :D

Gość mireczkowataaa
no dziewczyny!! Wracacie mi wiarę w kobiety :):)

no widzisz trzeba to zapisać, bo chiba 1 raz w historii jam sie do tego przyczyniła się pochwale

Gość no tak, ale
pasteryzaja całkowicie niszczy witaminę C, B1 i kilka innych dlatego do słoiczków dodawane są sztuczne witaminy uważacie, że to zdrowe? sztuczna wit. C niszczy nerki a wchłania się tylko w jakichś 5 %

Gość wszystko nalezy wyposrodkowac
Bo tak ponioslo wszystkie . jak moj nick .Wyposrodkowac trzeba wsystko .To dobre i to dobre .Nie chodzi o to kto jest lepsza matka .Chodzi o to jak naszym dzieciom bedzie lepiej ,Nie te słoiczkowe to leniwe ,a te samo gotujace lepsze . W tym wszystkim o dzieci nam chodzi .Ja staralam sie wam powiedzxiec ze mozna od sloiczkow przejsc na gotowanie dla wszystkich .Pewnie malo precyzyjnie napisalam ,stad zarzut ,ze potepiam sloiczkowanie .Nie ja chcialam pokazac jak ze sloiczkowania mozna bezbolowo przejsc na gotowanie dla calej rodziny

No, ja też pierwszy raz jestem świadkiem przeprosin na Kafe. Ale to miłe. Jeśli chodzi o jedzenie słoiczkowe - gdyby coś stało się malutkiemu dziecku, to można dochodzić... Może po słoiczkach. I wtedy producent ma przesrane.

Gość jajajajajaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja nie mam zamiaru karmić dziecka piersią, gotować czasem bede czasem bede dawac słoiczek i uważam że najgorsze co może być to gdy inni ludzie sie wtracają w decyzje matek. niech każdy robi po swojemu, jesli ktoś uważa że tetra jest najlepsza to super, ktos woli pampersy też super, słoiczki, prosze bardzo, gotowanie tez super. niech każdy robi po swojemu i przestanie w końcu udzielać super rad w oparciu o wieloletnie badania. zarówno dzieci karmione piersia jak mm moga zapaść na jakąś chorobe i to poważniejszą od przeziebienia. oj baby, baby :) i czy chcecie tego czy nie kiedyś każde z waszych pociech bedzie miało katar, im później tym lepiej, ale i tak w końcu ten katar będzie. Pozdrawiam!