Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrumchrumchrumk

obleśny grubas z wypryskami na ryju

Polecane posty

Gość chrumchrumchrumk

To opis mnie samego. Nie lubię wychodzić z domu, bo czuję, ze wszyscy patrzą na mój paszczurzy ryj i przywielkie brzuszysko. Do tego jeszcze ta cera - cała w wągrzyskach, z którymi nie wiem jak sobie poradzić. Mam 24 lata i zaczyna mi brakować kogoś, z kim mógłbym dzielić się troskami i przeżywać miłosne uniesienia. Boję się, ze to nigdy nie nastapi, bo żadna kobieta na mnie nie spojrzy. Chyba, ze z obrzydzeniem!

Gość chrumchrumchrumk
Nawet tu nikt się do mnie nie odzywa. Prosze, pomózcie!!!

Gość kanibalka
Hej, Nie wiem jak wyglądasz naprawdę i czy przesadzasz czy nie. Zakładam że jest tak jak piszesz. Skoro już jesteś pasztetem to postaraj się poprawić chociaż to co się da. Wiem, że w dzisiejszych czasach nie wszystkich stac na to żeby kupowac markowe ubrania czy iśc do kosmetyczki, ale może to jest jakiś pomysł. -kup jakies fajne ciuchy w odpowiednich kolorach i fasonach, które od razu wpłyną na twoją samoocenę (mogą być z lumpka, ale nie kupuj pierwszej lepszej rzeczy, tylko wybieraj naprawde tylko te w których ci dobrze!) - idz do fryzjera - idz do kosmetyczki - zapisz się na siłkę (albo pobiegaj sobie ze 2 razy w tygodniu) - zmien nastawienie do samego siebie (powyzsze rady powinny pomóc w tym). Nie szukaj ideału, jest wiele dziewczyn o przeciętnej urodzie, które potrafią zyskać przy bliższym poznaniu. Powodzenia!

Gość no coz....
ok. z pozbyciem sie pryszczy moze byc problem, ale o szczuple i wysportowane cialo mozesz zadbac sam. Zmien sposob odzywania, nie jedz slodyczy i fastfoodow, no i oczywiscie sport, sport i jeszcze raz sport. Na pozbycie sie opony na brzuchu najlepsze jest bieganie. Jesli sie wstydzis biegac na wolnym powietrzu, to zapisz sie do silowni i biegaj na biezni

Gość chrumchrumchrumk
Nawet jeśli schudnę, to będę ciągle ochydny. Staram się kupowac fajne ciuchy, ale nikt by nie pomyślał, ze tyle na nie wydaje, bo na mnie wyglądają...tak, jak wyglądają. Do tego jeszcze mój charakter. Jestem nieśmiały, a to raczej odrzuca u faceta

Gość bla69
moj facet wazy ponad 130 kilo, jestes po prostu pierdolniety i twoj problem, a nei wyglad

Gość gfdbgfb
a kto ci zabrania pozbyć sie wągrów, oczyścić twarz i o siebie zdbac? najpierw zadbaj troche o siebie, potem schudnij, pryszcze wtedy same znikna bo na 100% masz je od żarcia przetworzonego

Brzydki wygląd to często wynik zaniedbań, przecież możesz ćwiczyć, pójść do dermatologa. Nie jesteś kaleką, jesteś po prostu gruby i pryszczaty, a to możesz przy odrobinie konsekwencji zmienić. Wybacz, ale poszedłeś po linii najmniejszego oporu i teraz zaczyna Ci to doskwierać. Nie marudź, tylko jazda do dermatologa! Zmiana stylu życia nie jest trudna. Ułóż sobie rozsądny plan, żeby nie skończyło się na słomianym zapale.

Gość chrumchrumchrumk
Może i poszedłem po linii najmniejszego oporu. Prawda jest taka, ze potrzebuję jakiegos kopa, zeby się wziąć za cokolwiek, bo teraz, przez tę samotność nie mam już siły na cokolwiek. Koło się zamyka

Gość gfdbgfb
ale od czegoś trzeba zacząć! No właśnie -zacząć zeby przerwać to błędne koło, bo jeśli nie zaczniesz będzesz się tak kręcił w kółko. Musisz to zmienić póki masz czas i możliwości, chęci się wtedy znajdą.

Sam siebie musisz kopnąć w dupę:D A samotność w tym momencie jest Twoim sprzymierzeńcem. W końcu to ona powoduje dyskomfort, który być może popchnie Cię do zmian. Naprawdę, nie bluźnij z powodu swego losu, bo jesteś młody, masz sprawne ciało i wszystko zależy tutaj wyłącznie od Ciebie. Sukces życiowy rzadko wynika z przypadku. Zazwyczaj jest wynikiem ciężkiej pracy. Trzeba chcieć.

Gość ORZESZEK...
Jesli masz problemy z cera kup sobie mydlo biały jeleń kosztuje ok 2 zł ale napewno duzo pomoze ..pozdrawiam

idź do dermatologa. mój chłopak miał naprawdę duży trądzik a teraz jest spoko - nie ma może gładziutkiej twarzy i nadal coś mu czasem wyskoczy ale nie wstydzi się wychodzić z domu już :). może powinieneś zdecydowac się na leczenie izotekiem - u niego podziałał super ale jest to obciążenie dla organizmu więc trzeba być pod opieką lekarza. z odchudzaniem to chyba najprostsza sprawa - rusz dupencję a kasę, jakąś przeznaczasz na ciuchy, wydaj na karnet na siłownię, basen, rower. cokolwiek - ale ruszaj się. im większa nadwaga tym szybciej zobaczysz efekty. idź do dietetyka, naucz się zdrowego odżywiania - to naprawdę nie kosztuje wiele, jeśli tylko odpowiednio się do tego nastawisz. i nie traktuj tego jak karę, szybko poczujesz się dużo fajnien w swoim ciele. powodzenia!

Wystarczy trochę nad sobą popracować i będzie bardzo dobrze.Problemy z cerą w przeważającej części są wynikiem "śmieciowego jedzenia".Zmień sposób odżywiania na bardziej zdrowy.Teraz jest lato i idealny czas na dietę,jedzenie owoców i warzyw,lekkich sałatek z kurczakiem itp.Masz pryszcze,ponieważ Twój organizm się buntuje.Mydło Szary Jeleń naprawdę pomaga.Możesz też robić maseczkę z drożdży(1/4 kosteczki drożdży na spodeczek,odrobina mleka i soku z cytryny aż wyjdzie papka)nałóż na twarz i poczekaj aż wyschnie.Zmyj.Wielu osobom już pomogła.Bardzo ładnie oczyszcza.Pij dużo wody.

Gość chrumchrumchrumk
Dzięki za wsparcie. Zamówiłem wizytę u dermatologa - idę za 2 tygodnie :) Postaram się też trochę poćwiczyć. I tak uważam, ze będę szkaradą, ale miło wiedziec, że są ludzie, którzy Cię wspierają.

Gość maaartkaaa
a skąd jesteś, chrumchrumku? :)

Gość chrumchrumchrumk
Z Łodzi. Miasto też średnio atrakcyjne :P

Gość germanistka86
Dobrze, że coś z tym robisz, ale nie nastawiaj się od razu na cuda. Trądzik nie jest w większości od przetworzonego jedzenia jak to piszą. Nie pozwól sobie przepisać sterydów u dermatologa, działają krótkotrwale.

Gość chrumchrumchrumk
Ok, jak będę miał wizytę, to postaram się porozmawiać o tym z lekarzem. Pochwale się - przebiegłem dziś rano park :) Czuję się fatalnie, zwłaszcza, że robiłem to o 5 rano, zeby nikogo nie spotkać...

Gość abcdefgkobieta
a ja lubię pulchniejszych facecików :D z wypryskami zawsze możesz walczyć, niestety - nie Ty pierwszy i nie ostatni się z tym problemem borykasz... najważniejsze jest podejście, musisz się starać myśleć pozytywnie to i ludzie bardziej pozytywnie będą na CIebie patrzeć :)

Gość dfvdegvderg
pociesze cie bo ja mam 32 lata i nie mam nikogo od zawsze. JESTEM WRAKIEM czlowieka

Gość chrumchrumchrumk
dfvdegvderg, ja też z nikim nie byłem. Jestem młodszy, ale nie zapowiada sie, zeby to się miało zmienić. Łudzę się, ze to bieganie i dermatolog pomogą, ale pewnie muszę zmienić też swoje podejście w ogóle. Nie wiem jak...

Gość indianka anka
nikt cie nie pokocha, bo nie kochasz samego siebie.

Gość maaartkaaa
eeee tam, nie wierz w to powyżej, kocha się mimo wszystko :P Traz polecę banałem, ale "najważniejsze jest niewidoczne dla oczu". A patrzac na to, co i jak tu piszesz, to jesteś spoko facetem :)

Gość chrumchrumchrumk
Nie myślałem, że kiedyś to powiem, ale naprawdę bardzo pomaga mi to, co piszecie :) Dziękuję za wsparcie. Pewnie sporo pracy przede mną, ale dzięki Wam zaczynam widzieć świat w chociaż trochę kolorowszych barwach :)

Gość ahaspoko
uzyj na swoja morde mleko kokosowe ! mowie Ci ze pomoze