Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Mam znów problem ;/

Polecane posty

Witam. Mam pytanie. Kto może czytać w naszych myślach? Bardzo często kiedy sobie myślę o różnych rzeczach, to słyszę odpowiedź w postaci stukania w ściane itp. To nie jest zbieg okoliczności, ponieważ miliony razy już tak było. Kiedyś sam zacząłem tę "grę" na zasadzie tak jedno stuknięcie, nie dwa stuknięcia. Odpowiedzi mnie przerażają, nie te same stukania, lecz odpowiedzi są przerażające i bardzo mocno się odbijają na mojej psychice. Czy mnie się wydaje że słyszę te odpowiedzi? Czy nie? zy mam schizorfernie? To nie jest żaden żart, ja nie żartuję z takich rzeczy.

Gość a tak konkretnie podasz
jakiś przykład?

Gość szalala1
podaj jakiś konkretny przykład, bo nie kumam.

Myślę sobie o czymś i stawiam znak zapytania, po chwili słyszę stuknięcia jedno albo dwa. Np czy dziewczyna która mi się podoba jest zajęta? było jedno stuknięcie.Chyba ten byt czy kto tam wszedł w tą "zabawę" którą zaproponowałem. Zaproponowałem bo chiałem wiedzieć czy tak czy nie. W sumie w konia mnie tez zrobił. Kto lub co to może być? Czy Bóg może się w takie coś bawić. Kto umie czytać w myślach? Może jakis Duch, Byt siedzi u mnie? Czuję się "zgwałcony" nawet mysli ktoś moje zna ;/