Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Jeśli dziewczyna to tylko ta słuchająca rocka

Polecane posty

Gość Marek25

Zauważyłem pewną zależność. Dziewczyny słuchające muzyki rockowej (i wszystkich odmian rocka) okazują się lepszymi od tych co słuchają disco, pop, techno, dance. Oto wyjaśnienie: - disco słuchają dziewczyny, które łażą na imprezy gdzie się upijają i podrywają innych facetów = imprezowiczka, alkoholiczka i dziwka. Rockowe dziewczyny chodzą na koncerty aby się dobrze bawić. Chodzą tam ze znajomymi. - rockowe utwory mają ambitniejsze teksty niż wycie tego samego słowa przez Pitbula = rockowe dziewczyny są inteligentne. - rockowe dziewczyny ukrywają swoje piękno bo nie zależy im aby się każdy ślinił na widok ich tyłka. Disco dziewczyny ciągle chodzą z toną makijażu i ubrane wyzywająco. Ukrywają to, że są tak na prawdę brzydkie = rockowe dziewczyny to piękno czekające na odkrycie.

Gość hehehehehehehehehhłe
Chyba coś w tym jest. Ja słucham rocka, a nawet metalu i potwierdzam Twoje hipotezy;)

poza tym... ' rockowe dziewczyny ukrywają swoje piękno bo nie zależy im aby się każdy ślinił na widok ich tyłka.' nieprawda, przyjedz kiedys na jakis fajny elektroniczny koncert dostaniesz zawrotow glowy od wysokich dlugowlosych pieknosci :P

Gość Marek25
no i zapomniałem: - dziewczyny słuchające rocka mają charakter i jest o czym z nimi porozmawiać. Z dziewczyną disco to jedynie można porozmawiać kto więcej wypił na ostatniej imprezie i kto pierwszy zaliczył "zgon".

Gość tez mam podobne zdanie
te techno dance panny to takie lampucery