Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmaielvhdo

Jak zdominować faceta

Polecane posty

Gość zmaielvhdo

Mam partnera, jesteśmy ze sobą, świetnie się dogadujemy, nie krępujemy się siebie i potrafimy rozmawiać o swoich potrzebach. Mój facet jest typem dominującym - co mi strasznie odpowiada, bo lubię być zdominowana w łóżku i trochę sponiewierana( sprawia mi to dużą przyjemność, wiem, że mojemu facetowi też to odpowiada), jednak chciałabym raz na jakiś czas odwrócić role. Jak zacząć i zainicjować seks, żeby od początku wiedział, że dzisiaj ja dominuję. Nie wiem, wyobrazam sobie to tak, że on nie może mnie na początku gry wstepnej dotknąć, tylko ja jego, on tylko może patrzeć jak siebie i jego rozbieram. Tylko czy to jest fajne? i w ogóle może facetów podniecać? Prosze o rady jak sie do tego zabrać, żeby zafundować facetowi przyjemność nawet nie z samego seksu, ale poczatkowej gry wstepnej, kiedy to ja jemu sprawiam rozkosz i go rozpalam, a nie on mnie.

Gość może spróbuj tak
Mimo że większość facetów jest wzrokowcami zaproponuj mu (albo sama zrób tak) że go zwiążesz i zasłonisz mu oczy. Wtedy zaopiekuj się nim na początku delikatnie i czule przechodząc w coraz ostrzejszą zabawę. Oczywiście wszystko z umiarem. Dotyk ma bardzo dużą moc.

Gość najlepiej to
nasraj mu na klatę i powiedz "10 złotych się należy!"

Gość zmaielvhdo
:) a jakieś konkretne jeszcze wskazowki?

ubierasz skórzany gorset, pończochy kabaretki na maxa wysoki obcas + kajdanki, ew sznurek, apaszka i stanowczym głosem mówisz teraz sie kurwa kładź... :D jak nie umrze z radości to jest dziwny ;) bierzesz łapki i albo razem albo do czegoś przywiązujesz.. takiego pana musisz unieruchomić :D bo inaczej zanim zaczniesz będziesz już na plecach ;)

później dla wiekszosci nie ważne jak jesteś w temacie byle on czuł ze w tej chwili nie ma nic do powiedzenia... a! jak będzie chciał krytykować - koniecznie solidny klaps! i text ze on tez nie zawsze robi to idealnie :)

Gość zmaielvhdo
a czy np. w trakcie stosunku ( przynajmniej na poczatku) on nadal moze miec zwiazane rece, a wszystkim jakby sama sie zajme? czy juz lepiej go uwolnic :D

Gość xxxx12356789542
wszystko zalezy od Twojej fanstazji

Fajnie, że probujesz urozmaicać Wasze zycie seksualne- pomysl z patrzeniem bez mozliwosci dotykania bardzo mi się podoba :)

Gość zmaielvhdo
no próbuje :) chce jakoś sprawić mu przyjemność. Oboje mamy tak, że największą satysfkacje daje nam dawanie przyjemności drugiej stronie. Mój się strasznie stara, ja też chcę coś dla niego zrobić i to pytanie wyżej wynika z tej chęci urozmaicenia naszego życia.