Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opolanka 299.pl

Czy w waszych rodzinach też w kółko wyprawia się imieniny i urodziny?

Polecane posty

Gość opolanka 299.pl

bo u mnie nigdy nie było takiego zwyczaju, owszem czasem ktoś tam zrobił imieniny ale nie co roku, a urodziny to przeważnie okrągłe. A u mojego męża w kółko wszyscy wyprawiają urodziny imieniny itp. on ma dużą rodzinę i teraz jak przyszedł okres wakacyjny to co sobota ktoś robi imieniny urodziny rocznice ślubu, rocznice poznania, urodziny dziecka. oczywiscie kupic trzeba prezent i obecnosc obowiazkowa bo jak nie to obraza a mi juz te spędy rodzinne bokiem wychodzą bo ile razy mozna chodzic na tą samą imprezę

Gość a tak konkretnie podasz
urodziny i imieniny tak, co roku, każdy. z choinki się urwałaś? :o

Gość haha przecież każdy ma imienin
y i urodziny raz w roku a nie w kółko :D W mojej rodzinie też tak jest i nie narzekamy. Lubimy te rodzinne spędy

nie nikt cię nie zmusza do brania udziału w tych uroczystościach a ty urodziny i imieniny obchodzisz hucznie

Gość coraz więcej rodzin,
się "rozpada", a co za tym idzie coraz mniej osób wyprawia imieniny, czy urodziny itp.

Gość tez nie luubie
tez nienawidze spędów rodzinych:-( nieznosze swiat i pelnej chałpy gości , rozumiem siostra brat z rodzina ale wkurwia mnie to za sa tez wujkowie, ciotki, kuzynostwo. cały dom ludzi. pełno bachorów mam zawsze dosyc po godzinie. a juz urodzinki dzieci to jakas zmora!!! walniięte mamuski robia co roku urodzinki i co roku prezent trzeba kupic co najmniej fisher price bo cie obgadają:-( wogole co to za porąbana moda na urodzinki dzieci?? chce zrobic urodziny 5 latce to niech zaprosi sobie jej kolezanki z przedszkola a nie całą rodzinkę:-(

Gość onaszanowana
u mnie też duża rodzina i co tydzień jakaś uroczystośc... niby fajnie bo sie rodzina spotyka, ale czasem jest przesyt. najważniejsze żeby nie przesadzac z prezentami żeby sie wszyscy nie przyzwyczaili za bardzo...

Gość gość
Tak a standardowym prezentem są u nas canvasy hehe. Każdy upodobał sobie te od DCN Gallery i cieszymy się z takich upominków.