Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

Gość Rahim1972
Co mam zrobić ? Chciałabyś ? Kim bym się stał ?Co bym był wart ? Nic nie poradzę na to że jestem jaki jestem...

Nie mieszasz mi.....ja i tak żyję swoim życiem, bo wiem że nigdy ze sobą nie będziemy..........milo mi się z Tobą rozmawia i naprawdę dobrze o Tobie myślę a nawet bardzo dobrze:)

Nie mieszasz mi.....ja i tak żyję swoim życiem, bo wiem że nigdy ze mną nie będziesz.......milo mi się z Tobą rozmawia i naprawdę dobrze o Tobie myślę a nawet bardzo dobrze:) potraktuj to, że jesteśmy znajomymi, jeśli umiesz:)

nigdy nie myślałam, że po tylu latach będę pisać na takim topiku: "Kochanki cudzych itd...."nigdy niczyją kochanką nie byłam i nie będę....to nie mój poziom....Rahimie1972 trzeba nie mieć swojej wartości żeby zniżyć się do takiego poziomu....

Gość Rachim1972
Dlaczego ludzie znikają z Facebooka ? :) Taka zagadka :)

bardzo ciekawa zagadka:) ludzie też znikają z życia czyjegoś, nie tylko z facebooka:) mają "we krwi" znikanie:) słyszałeś o takich ludziach?:)

Gość Rachim1972
Weekend !! :) :) :)

Czemu kobiety szukają tego jedynego skoro twierdzą, że wszyscy mężczyźni są tacy sami? to Twoje pytanie Rahim, tak? bo w tym jedynym mężczyźnie mimo jego wad i zalet mogą się zakochać. To jest tzw. chemia mózg się wtedy bardzo aktywuje np. ta jedyna kobieta lub jedyny mężczyzna ma unikalne dla nas bodźce węchowe i wzrokowe, zapach partnera ma bardzo duże znaczenie.... W naszym mózgu zaczynają się dziać dziwne rzeczy i one są odpowiedzialne za to, że żyjemy w takim stanie "nietrzeźwości" ( stan zakochania), funkcjonujemy na poziomie neurochemicznym i wydziela nam się tyle substancji w mózgu które wydzielają się tylko wtedy, gdy dzieją się bardzo przyjemne rzeczy ale które też są odpowiedzialne za uzależnienie od tej osoby, dlatego rozstanie z bliską osobą jest trudne. Uczucie związane z zakochaniem w jedynej kobiecie lub mężczyźnie to jest też trochę fizyczne uzależnienie i tak można wymieniać....chyba chodzi o chemię Rahim1972...stanu zakochania...dlatego kobiety szukają jedynego. Miłego weekendu.:)

Gość Rahim1972
Miłego dla Ciebie

miłego czego? ......Ty chyba naprawdę myślisz, że "wchodzę z butami" w Twoje życie.......nawet nie wiesz jak się mylisz.......ja bardzo dobrze Cię wspominam i nie chcę Ci niczego burzyć.......

Nie denerwujesz mnie wcale P i w niczym mi nie przeszkadza że wchodzisz w moje życie i tak żyje nim dalej i robię z nim to co miała zrobić......dziękuję za Twoją przyjaźń......

cała Wisła się bawiła, czemu? jesteś tak popularny jak Małysz, który z tego co wiem urodził się tam? :)