Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udusic to malo

bratowa!!!życie jest nie sprawiedliwe

Polecane posty

Gość udusic to malo

moj brat i jego zona maja 3 dzieci 2 synow i 1 córkę.urodzila majac 19 lat. ja mam 2 śliczne coreczki.chce się wyżalić jakie życie jest nie sprawieliwe.mam teraz 56 lat moj maz jest 10 lat mlodszy ode mnie. juz dawno nam sie nie uklada wiecznie powtarza ze jestem stara i pomarszczona:( nie umie docenic ze ma idealna zone w domu wszystko porobione posprzatane, ze ma dwie piekne zdolne corki ktore ukonczyly studia.i otóż to starsza córcia Kasia skonczyla studia kierunek matematyka stosowana od roku szuka pracy i nic,banki sa juz tak oblężone ze mysz sie nie przeciśnie a Iwoncia kierunek dziennikarstwo prowadzi w jednej z lokalnych gazet jakis kącik z poradami.moje biedne córeczki.za to moja bratowa po urodzeniu dzieci wyjechala do Paryża zarabiac pieniedze jak w ogole mozna zostawic takie malutkie dzieci z mężem ;/przeciez one potrzebują matki.zadne z dzieci nie ukonczylo studiów 1 syn pracuje na budowie zarabia 3 tysiace po zawodówce 2 syn tez po zawodowce jezdzi tirami i zarabia 4,5 tysiaca a jej córka od najmlodszych lat gotowała i piekla w domu musiala robic za wszystkich w domu jak jakis rumunek,wziela dotacje pewnie z kasy wszystkich podatnikow i otworzyła w naszej miescinie cukiernie i bardzo duzo zarabia a tez jest po zawodowce zadne nie skonczylo studiow a tyle zarabiaja a moje dziewczynki po studiach nie maja nic. nasz rzad to zlodzieje to nie sprawiedliwe ze my nie mamy nic a bratowa jeszcze chodzi ze swoja cóką do koleżanek i piją tam alkohol!! matka nie powinna sie tak zachowywać pomijajac ze bratowa tez po zawodowce a ma 12 zl na godzine sprzata u bogatych ludzi a ja?!! siedze po 10 h dziennie na recepcji i mam po 6 zl na godzine!! zyczę im jak najlepiej ale to nie jest fer!!!

Gość bogataibogata
no coz bywa to ze sie skonczy studia to nie gwarantuje pracy!

Gość dzesia
takie babsztyle jak ty to bym bejsbolem zabijała zawistne mam nadzieje że to prowo

Gość annia.....................
Nie posraj się .Jak sobie pościelisz tak się wyspisz. ZAZDROŚNICA.

Gość udusic to malo
dlaczego pozabijala dzici sie nie uczyly tylko 3 lata zawodówki i tyle zarabiaja??! a bratowa ani w domu nie siedzi ani w ogrodzie nie postrzata. mamy dom blizniak wiec powinna sie dostosowac ze jak ludzie chodza to widza ze nie poplewione!i co sobie o nas mysla zamiast na piwo isc i pic ten alkohol to mogla by w domu powiedziec!

Gość GHAH DoCENTe PROcente sBIG
Studia to tandeta d są przereklamowane! Parobasy systemowe zapjerdalają! Reszta se żyje po swojemu and powoli bez stresu! Studentki mają piczki jak dętki!

Gość udusic to malo
moje biedne córeczki nieraz na jedzenie nie mają. a oni telewizory kupują a nie przyjda za sciane czy czegos nie chcemy. niczego im nie zazdroszcze

Gość udusic to malo
GHAH o czym ty mowisz moje corki nie uprawiaja seksu ponieważ nie maja chlopakow! teraz chlopcy tylko o jednym mysla

Gość udusic to malo
ostatnio sie pokłóciłam z bratanica bo moja corcia robi prawo jazdy a corka brata kupila akurat samochód i nawet nie chciała dac jej pocwiczyc pojezdzic po drodze a kilka dni później zdawala..

Gość udusic to malo
nie to nie jest prowo;/

ależ mnie śmieszą takie teksty o niesprawiedliwości. A kto Twoim dzieciom wybierał przyszłość? nie musiały kończyć studiów, mogły założyć cukiernie

Gość annia.....................
NIE WKURWIAJ LUDZI STARA PIZDO.

Gość bratanica cukiernica
ciotka? to Ty?

spoko, też mam taką ciotkę, która mi wszystkiego w życiu zazdrości. To nawet śmieszne ;)

Gość udusic to malo
tak i beda zapierniczaly pol dnia w goracu zeby dostac 50 zl za tort, a tak swoja droga to wszyscy i tak obgaduja bratanice ze ma drogo

Gość oczywiscie prowokacja
nie jestem za zostawianiem mlych dzieci i wyjazdami , ale.... ale co ciebie boli ,ze wiecej kasy maja? Ty bys chcila miec wszystko? Twoje maja wyksztalcenie , tamte pieniadze. Nie badz zawistna i zazdrosna i patrz do swojego gara

Gość bogataibogata
mhm pewnie liczylas na lepsza przyszlosc dla swych corek ??? co ???

Gość udusic to malo
ale ja im niczego nie zaztylko sie zastanawiam dlaczegoim wszystko tak łatwo przyszlo a nam?

Gość bogataibogata
a jak ty bys chciala aby bylo ?? napisz nam prosze

Gość oczywiscie prowokacja
ona by pewnie chciala zeby jej mialy wszystko , tamte nic .

Gość udusic to malo
tez bym chciala by zarabialy po kilka tysiecy:( a biedne tyle sie uczyly a nic nie maja

Gość udusic to malo
no:(

Gość to niech korków udzielaja
z polskiego i matematyki bedą mialy 30zl/h

Gość MegaIdiotyzmy
ale pierdy.....

Gość MegaIdiotyzmy
włąśnie! korepetycje dla tumanów. Ale pewnie obie takie udane w temacie, ze nawet tego nie potrafią....

Gość QASDWaedcWAECfasdc
ZAZDROSC PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA; JA SKONCZYLAM SREDNIE i dorobilam sie w wieku 24 lat duzego domu a caly majatek licze na okolo 3 miliony zlotychteraz mam 38, a do 50 roku zycia dorobie jeszcze sie z 3 milionow:-)), tylko po srednim jestem!!!! SKONCZENIE MAGISTRA NIE JEST GWARANCJA SZCZESCIA W ZYCIU!!!!!

Gość MegaIdiotyzmy
QASDWaedcWAECfasdc - a w czym robisz? jaka branża? i od czego zaczynałas? tak z ciekawości pytam, bo szukam pomysłu