Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapobiegliwa mamusia

znacie jakieś wierszyki z prośbą o pieniążki na szczepienia na chrzciny?

Polecane posty

Gość wierszyk z klasą proszę
prosze was, moi drodzy goście przyjdźdcie z pinindzorami a jak nie, to sie wynoście wszyscy z podkulonymi ogonami

Gość no coz.........
hahaha te wierszyki mmnie powalily :D!!! zajebocha 🖐️

Gość ile na chrzest
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5079305 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4967192 tak tak wszystkie dostałyście łańcuszki do dzieci żadna kasy a jeździcie po innych że szok poczytajcie sobie jak ktoś się pyta ile dać to nagle astronomiczne kwoty padają a teraz to jeździcie może nie wkładaj żadnego wiersza po prostu powiedz zaproszonym???

Gość WIERSZ OD GOŚCI
wiersz od gości dla matki dziecka droga mamo grzecznie informujemy ze sponorować bachora twego nie będziemy gówno nas obchodzą twoje wydatki bo na tym właśnie polega rola matki więc może rusz do roboty dupe i przewiń dziecko bo zrobiło kupe

Gość gbsgbsg
Witajcie drogie cymbały i barany Dziś chrzest ten waszym kosztem odprawiamy. Prosimy was miło o kasę wszystko Bo bardzo biedni jesteśmy ludziska. Powiemy wam że pieniądze na szczepienia zbieramy A tak na prawdę kasę na wódę wydamy.

Gość oto wierszyk
Podobno bozia syna swego niosła do chrztu zaszczepionego, Dlatego miły gościu prosimy sypnij nam kasę na zaszczepiny. Zanim do bozi dziecę zaniosę o to jeszcze tylko cię proszę.

Gość buhahahahahahahhahhahhahaha
nie no co za koty te wierszyki wymyśliły...super...usmiałam sie jak nigdy...:):):)

Wierszyki super!:D Może autorka zrozumie że proszenie o kase nie jest w dobrym tonie:P Mój synek nie dostał kasy tylko upominiki i bardzo dobrze!Bo to ja i mąż go wychowujemy i utrzymujemy a nie cała rodzina!

Gość oto wierszyk
sypnij no gościu kaskę na szczepienia bo nas ta zwykła, tania z NFZtu - wpienia dzieciaki po tym są ślepe, gluche dlatego włóż pod poduchę setek parę a będziem potem cieszyć koparę.

Gość dfvdfv
po zaszczepinach są poprawiny wiec dajcie kase to wódki kupimy potem wszyscy sie razem zachlamy będziemy chlać aż pozdychamy

Gość i ja cośmam :)
Na me chrzciny cie zapraszam, ale wtrącam jedno ale... Przynieś kasę, złoto, akcje, a nie misia czy tam lalę ... Moi starzy mnie spłodzili z planem takim na m życie Że przy każdej większej bibie Kase na mnie wyłożycie. A pretekstów jest bez liku nowa mata, czy szczepienia Moi starzy jak te sępy Przyjmą wszystko bez patrzenia. Więc się dobrze zastanówcie wszyscy potencjalni goście Czy nie lepiej tak za wczasu Uciec od nas gdzie pieprz rośnie

Gość Ale się nasmiałam!!!!!!!!!!!!
Dzięki za poprawe humoru! Świetni jestescie z tymi wierszykami :)

Gość dedxcwdc
Szczepi się koty, szczepi się psy Szczepi się kury, lisy i szczury. Sypnij więc groszem gościu wędrowcze bo inaczej gorzko cię zaskoczę. Sypnij więc szczodrze groszem na chrzciny bo szczepień czas przyszedł mój miły. Jeśli zaś z ciebie skąpiec Ostrzegam cię szczerze Ma ręka sprawiedliwosci szybko cię dostrzeże.

Gość ojojojojojoj
może i proszenie o kasę nie jest w dobrym guście sama bym nie prosiła no ale dajcie spokój nie uwierzę że każda z was dostała tu tyko prezenty więc nie przesadzajcie kilka lat temu było nie do pomyślenia żeby w zaproszeniu na ślub umieścić taki wierszyk a dziś prawie każdy to robi w niektórych krajach dzieci mają po urodzeniu zakładane książeczki oszczędnościowe a rodzice zapraszając na każdą imprezę wpisują na dole numer konta dziecka kiedyś u nas też do tego dojdzie

Gość ojojojojojoj
zaproszenia na chrzest mojego dziecka miały logo dolara

Jestem wyrachowana i nie mam za grosz klasy. Zamiast prezentow chce od gosci kasy. Cale te chrczciny to marna przykrywka. Naprawde zbieram na szczepienia dla synka. Moze byc?

Gość oto wierszyk
Rotarix kup nam chrzestny kochany jak chcesz imprezkę u mojej mamy. Bo ona tylko tego szanuje kto mi szczepionki chętnie kupuje.

Gość ojojojojojoj
jestem tak cwana, że na zaproszeniach wpisuję swój numer konta, tłumacząc że dziecko jeszcze nie ma

Gość ojojojojojoj
ja nie dawałam zaproszeń :P a co za durne baby jeszcze podszywy robią pod pomarańczowe zabolało że ktoś wam wytknął że też kasę dostaliście

Gość mckmccz
pragnę od was wyrwać kasę by ugościć was jak szarą masę chce by mi sie przyjęcie zwróciło i na szczepienia wystarczyło najlepiej gdyby zostało troche nie będe was gościć za darmoche a teraz zegnam was imbecyle i przypominam o kasie debile

Gość konstantynopolitańczykiewicza
drogi goście zaproszeni i ci na wkręta wkręceni przybyliście na tą imprezę by ozłocić szczepieniem to dziecię w dobrej wierzę wiarę zawsze mieć możecie, a co my z kasą zrobim to już nie pomożenie, czy my sypniem pani w monopolu bilonem, by uraczyć nasze kubki smakowe winem Melone, czy też sypniem groszem kioskareczce na Marlboro fajeczkę, to już nasza sprawa osobista, z założenia oczywista, Nie myślcie nad tym za wiele, bo mózg niepotrzebnie rozsadzi w niedziele , wasze serca niech się otworzą i sowicie dzieciaka banknotami obłożą! MOŻE BYĆ? :D

Gość Merema
kurde ale się spuszczacie i te wypociny co pewnie jedna osoba układa i pod innymi nickami wkleja ja to nie mam takiego poczucia humoru jak wy i z czego ta radość z siebie??? katoliczki się znalazły co niby kasą w kopercie na chrzest się brzydzą a z innych szydzą

Gość baaaaaaaaaaaaaaaaaaab
ale to nie o to chodzi, że czasem goście dają kasę na chrzciny chcą to dają chodzi o to, że NIE WYPADA gościom mówić / pisać, że się od nich oczekuje przyniesienia kasy chrzciny to nie wesele

Bo chrzest to nie impreza z pompą gdzie można sugerować gościom prezenty!!!! No ludzie opanujcie się trochę. Co innego dostać kasę nie upominając się a co innego się upominać! Chrzest to drobna impreza w porównaniu z weselem czy nawet komunią w dzisiejszych czasach. A patrzę próbujecie zrobić z tego bal z zaproszeniami i listą prezentów. SZOK i niedowierzanie!

Gość baaaaaaaaaaaaaaaaaaab
a wierszyki zajebiste!!!

Gość Merema
ja do zaproszeń zawsze dołączam czeki in blanco w nadziei że goście mi je wypiszą na niebalną sumę