Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapobiegliwa mamusia

znacie jakieś wierszyki z prośbą o pieniążki na szczepienia na chrzciny?

Polecane posty

Gość Te popluta piana z pyska
nie wiemy na jakim ty wypierdkowie zyjesz :D

Gość Wywa-żona
Pomijając fakt, jakiego rodzaju to jest impreza uważam, ze generalnie obciachem jest życzyć sobie czegokolwiek. Zgadzam się z jjbdsndfgnhgnfhgfh w całej rozciągłości. OBCIACH DO KWADRATU.

Gość Buhahahahaha
jak np chrzcilismy dziecko czy bylismy na komuni to ksiadz z ambony poblogoslawil a potem powiedzial udanej zabawy,smacznego poczestunku itd...wiec nawet oni wiedza, ze to jest juz tradycja Na wiochach - owszem.

Gość Wiochenka weź się nie żyłuj
tylko wypisuj wierszyki, bo ci kasy nie przyniosą :P

Gość jakie wszystkie swietojebliwe
ze stolycy:o zal mi was! ps. i widac, ze wiekszosc tych oburzonych postow pisze jedna i ta sama osoba! dziecinko, idz juz sie pomodl wielkie damy za 3grosze nie z wiochy

Gość Ladidadaaaa
Autorko jakim cudem wierszyk który chcesz umieścic na zaproszeniu ma być z klasą???!!! Przeciez to jest totalny BRAK KLASY!! Jak mozna oczekiwac od gosci czegos takiego??? Ja bym sie ze wstydu spalila...

zjadam zieloną skórke od arbuza

Gość bbnjnjnmnj
drodzy goście, miejcie klasę i przynieście dziecku kasę moje dziecko chce zaszczepić potem reszte kasy przepić także dajcie jak najwięcej albo wypad stąd czym prędzej

o zaczely sie podszywy! od razu widac, ze wszystkie te oburzone posty pisze jedna i ta sama osoba, a teraz w dodatku sie podszywa jesli ktos odpowiedzial protestem...slabo wariatko,slabo...idz spac, bo juz widac, ze cie glowa boli, albo posluchaj radia maryja, lepiej zrobisz niz siedzac na kafeterii i sie udzielac w tematach gdzie pisza chciwy i zachlanni pseudokatolicy:o

Gość pseudo nim
kurcze, ja chrzcze synka w ten weekend i dopiero jak przeczytałam ten topik to sobie uswiadomilam że jakieś prezent dostanie. wcześniej o tym nie pomyślałam nawet. ja jak byłam kiedyś matka ch to kasę dałam, bo wiedziałam że się przyda. ale to było tak dawno że zapomnialal o tym. jak trzeba być wyrachowanym żeby się nastawiac na zysk

Gość mgr inż
jakim trzeba być prostym czlowiekiem by bezmyślnie szczepić na wszystko (albo jeszcze na dodatkowe rotawirusy, meningokoki, pneumokoki, grype). Wystarczy poczytać o powikłaniach, nieskutecznosci ( dlaczego szczepione dzieci w przedszkolu i tak lapią odre, rózyczke, grype etc.?) na choroby, które są typowe dla wieku dzieciecego i ich przechorowanie nie powoduje komplikacji, jeśli są pod stała opieką i obserwacją rodziców? Dlaczego w Polsce stosuje sie szczepionki, ktore na zachodzie są juz zakazane z powodu zawartości zwiazków rtęci i aluminium, ktorych sie nie wydala z organizmu? Dlaczego od 20 lat przybywa dzieci z chorobami nie znanymi w latach 70-tych i 80-tych (Autyzm, atopowe zapalenie skóry, alergie, ADHD, wiotkośc mięśni)? Dlaczego bewzmyślni rodzice idą do przychodni i szczepią dzieci z gorączką, z katarem , i innymi chorobami, choć na zachodzie do szczepienia przyjmuje sie tylko dzieci 100% zdrowe? Dlaczego w Polsce szczepi sie noworodki w pierwszych dobach zycia, gdy dziecko jest bezbronne (dla porównania- w skandynawii 1 szczepienie po 3 miesiacu) itd. Wystarczy pomyslec, poczytac i dopiero podejmowac decyzje. Odpowiedzialnie i ze swiadomosciąi skutków.

Gość dr Wanda
drodzy dziadkowie i goście mili, to dziecko chetnie bysmy zaszczepili. Jak umrze albo zlapie paraliż odszkodowanie dostaniem jak znalazł. ADHD, alergie i nadpobudliwosć to nic bo kieruje nami miłosć. w tv nas straszą antyszczepionkowcami bo ich dzieci bedą w przedszkolu naszych kolegami. Lecz pojac nie moge jak to sie dzieje, ze dzieci szczepione chorują więcej.

Gość gość
Jesteście chorzy, ja wolę dawać pieniądze, a nie głowić się co mam kupić. Wolę przeczytać wierszyk i dać pieniądze, niz podarowac cos co bedzie lezalo i sie kurzylo, lub sie zwyczajnie nie przyda...

Gość gość
Goście drodzy goście mili Bardzo byście nas uszczęśliwili Nie chcemy problemów z prezentem przyspożyć Kilka grosików do beta włożyć By nasze maleństwo w zdrowiu się chowało I bardzo kosztowną szczepionkę dostało. :D

Gość gość
jestem biednym dzieciątkiem i nie mam na szczepionkę proszę o trochę gotówki by mieć na szczepionkę 3 stówki

Gość gość
ja pierd dole jaki temat!!!!!!! no nie moge normalnie, 7 rano a ja placze ze smiechu. a z tego to sie poprostu posikalam: "zamiast dawac dziecku misia lepiej sypnij groszem dzisiaj bo niedlugo sa szczepienia na powazne zakazenia grosik wrzucisz nam do spodni albo szpryce splac w przychodni"

Gość gość
To ja tak na serio ten wierszyk a nie złośliwie, może się spodoba, lepiej pieniądze przeznaczyć na słuszny cel niż na pierdoły. Goście moi mili, nie odbierzcie tego źle Prośbę niecodzienną mamy taką Że nasze dziecko zaszczepić chcę Gdyż niebezpieczeństwa zewsząd czychają. Dlatego też zamiast prezentów i zabawek Prosimy dajcie nam grosików parę, A nasze dziecko pięknie Wam podziękuje Zdrowym uśmiechem Was obdaruje :)

Gość gość
Nie wiem co w tym nie stosownego u nas to normalne ze robi się prezenty na chrzest. Cała rodzina zasypuje nas beznadziejnymi ciuszkami które są niewygodne do zakładania i które im się podobają a w efekcie są nie praktyczne i nie potrzebne bo miesiecznemu dziecku 3 pułki ubrań to przesada ostatnio wydalam 2 siatki za małych już BLUZEK jak ktoś ma taką rodzinę to chyba lepiej napisać ze woli się pieniądze które się mądrze spozytkuje niż kolejne ciuszki które dosłownie wyzuce z metka bo np córka ma uczulenie a oni nie patrzą z jakiego to materiału byle im się podobało czy takie prezenty mają sens?

Gość gość
DAJCIE MI KASE BUCE BO SIE ZARAZ PRZEWROCE. NA SZCZEPIENIE DZIECKA DWA ZŁOTE BO MAM TAKĄ OCHOTE. I NIE PROTESTOWAĆ RODZINKA BO NIE NALEJE WAM WINKA. NA MÓZG SIE JUŻ NIE LECZE BO ZA POZNO PRZECIE. mistrz haha

Gość gość
ażeby wszystkim, którzy w sposób kpiący i chamski podeszli do tematu dzieci zdychały w męczarniach!!!!!!!

Gość gość
dajcie mi kase buce bo sie zaraz przewroce. na szczepienie dziecka dwa złote bo mam taką ochote. i nie protestować rodzinka bo nie naleje wam winka. na mózg sie już nie lecze bo za pozno przecie.

Gość gość
Droga rodzino, rodzice mili My byśmy chętnie dziecię zaszczepili, Ale jak wiecie Jest owo dziecię Bo nawet na gumy kasy niet. Więc rzućcie groszem, albo eurasem, Żeby dzieć świnki nie złapał czasem, A co zostanie To się dostanie Na fundusz "nie rozmnażanie".

Gość gość
To nie są moje urojenia, dajcie kasę na szczepienia. Bo za ciastko trzeba płacić, swoją kawę też opłacić. Ja za darmo nie zapraszam, rzućcie kasą, bo to klasa.

Gość gość
Wczoraj Was prosiłam o wino, Dzisiaj o kasę na szczepienia, Później zaproszę Was na urodziny I opłacicie podręczniki do szkoły, Wy moje głupie matoły.