Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaibezrobotnaNIESTETY

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!

Polecane posty

Ja juz nie moge... za chwile 15.00.KOLEJNY DZIEN BEZ RENTY. Dlaczego? Jakim prawem? Dobre pytanie. Wiecie juz macie opinie, ze macie w dupie TOPIACE SIE DZIECI i tyle. Przykro mi. Jacy wy jestescie obrzydliwi. A jakim prawem wy sie tak zachowujecie? i wiecie bo ja sie poddalam Bonie. A za co ja mialam zaskarzyc przed uczelnia. Na uczelni za popieranie morderstw profesorow i PSEUDONAUKOWYCH badan i wiecie - a wczesniej za co? Za ksywke i bylo - jak sie domysle to dostane figure Edwarda 7 a jak nie to nie. No to nie dostalam. Sama se narysowalam. I tyle. A wiecie powinnam sie byla domyslic ksywki dr Mengele? Jak? No to lekarzem by musial byc ojciec w Polsce. A tak? Albo ja lekarka i on zachecajacy mnie do jakichs ekscesow i wiecie on tylko cos ogrywal ta ksywka. A w ogole wiecie POMYSL ze ... no ale niech bedzie. Bo krolowej sie nie da. Reszta? Elzbieta 1 to moje panstwo sie dowiem no i wiecie to juz KURWA MAC bo w sumie Bone bym umiala splawic gdyby nie Elzbieta 1 bo od kogo ja bylam? Skad? A krolowa Wiktoria tez. I ta Elzbieta 1 byla , ja sie nie dam. Prosze mi rente oddac. Stefan Batory jedynie ze trinkowal to byl chory, a ogolnie wyksztalcenie zasadnicze zawodowe. Areszta? I tyle. Elzbieta 1 tez a krolowa Wiktoria niemiecka matura. Krolowa Bona polska matura i tak dalej... ??? Co ja mialam robic z Bona przy krolowej Wiktorii i Ezlbiecie 1? Zostawal mi dr Mengele i Stefan Batory. No wiecie co... i ta Bonai tyle . A ten brat to chyba WILK na mnie i jak ja mialam zyc? A ja - ZE STRACHU Barbara radziwilowna i jedyne kogo uznawalam to Elzbieta 1 tylko wiecie to nie wyjasnia dlaczego renta do dzis nie jest moja. Czy to cos wyjasnia? i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość annia.....................
W DUPIE.............................SPADAJ OWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GDZIE JEST MOJARENTA KURWA MAC???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ps.mam nadzieje, ze jesli topiace sie dzieci moga byc to moje przeklenstwa tez . Co za ludzie. I tak od malego i tyle :( KOSZMAR Miroslawy LONOWEJ -WESZ. i tyle. Bo co to jest Polska? MIROSLAWA LONOWA WESZ i jej studia w Krakowie i tyle. A Bona gdzie ma studia? Wiecie ze jak bylam mala to robilam Bonie studia i tak ja splawialam.Bo nie rozumialam co sie dzieje. Dlaczego Bona nie ma studiow a powinna. Dlaczego Mengele ozenil sie z Bona bez studiow. Taki uczony. No to chyba zaczela ale cos jej nie wyszlo. Poszla do pracy- takie cos wiecie to bylo. No i urodzila dzieci ale czemu to tak pozno - i to sobie mialam przemyslec. No ale wyszla za maz rok przed moim porodem. Bawila sie wesolo zamiast sie uczyc. Mialam to skrytykowac i postawic na Mengelego. Nie umialam. Nie wiem czemu. Jego matka - moja babcia w Polsce - miala 3 rodowody wiec wiecie moje pomysly byly wszystkie z psychiatryka jak porod Bony ze mna. A powiem wam no Mengele sie staral w pracy,Bona tez. Pierdolniety brat, krolowa Wiktoria - to bylo moje CALE ZYCIE.No i ulica - tu ulica. Dzieci. Czy mialy wszystkie klepki na miejscu nie wiem. A ja gralam wiecie na instrumencie i nie umialam jako NASTOLATKA Bony pomowic. Czy to mialo sens? No cos mi to dawalo. W tej okolicy zwlaszcza. To bardzo skomplikowane i sie nie dam za to. Z tej okolicy. Gdzie indziej zarzut ze niczego nie osiagnelam a tu nie.I ciagle tylko las, las las... wszystko co z lasem to gralam. Nie wiem czemu. Tak jakos wyszlo. I tak nie umialam pomowic Bony, ale wiecie np. do denstyty zesmy jezdzili, byle gdzie zesmy byli - czy to mialo sens, ale bylismy i tyle. Takie cos... i koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

a u psychiatry juz bylas? idz to ci cos dadza bo ewidentnie nie jestes zdrowa umyslowo