Gość harrt Napisano Lipiec 3, 2012 ma ktos z was kamien do pizzy? ..warto w niego inwestowac? i gdzie najlepiej go kupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milianna 0 Napisano Lipiec 3, 2012 kamienie do pizzy kupisz na allegro, można również zamówić u znajomego kamieniarza, jeśli pieczesz dużo to warto, dla 2-3 pizz w miesiącu się nie opłaca, długo się nagrzewają a te szybkie są drogie pizza bez kamienia piecze się 15-20 minut, i niektóre piekarniki mają w pakiecie kamień do pizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harrt Napisano Lipiec 3, 2012 wypowie sie jeszcze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harrt Napisano Lipiec 3, 2012 dzieki heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gaga bey lady Napisano Lipiec 3, 2012 tez jestem ciekawa opinii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jablova Napisano Lipiec 4, 2012 jeśli rzadko pieczesz pizzę, to nie ma sensu... lepiej sobie sprawić porządny piekarnik (na zwykłej blaszce ja piekę jakieś 10 minut). nie wiem czy jest sens wydawać kasę na taki gadżet.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość johanna7 Napisano Sierpień 30, 2014 pizza z kamienia, a z blachy to zupełnie dwie różne pizze :) odkąd upiekłam na kamieniu nigdy nie spróbuje już robić tego na blasze, lepiej dopłacić pare złotych i kupić kamień granitowy, ja swój zamówiłam na domowapizza.com i polecam wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bmarttt Napisano Sierpień 30, 2014 musze sprobowac pizzy z kamienia, ktos ma jakies porady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jurneg Napisano Sierpień 30, 2014 pewnie że warto inwestować, ja wydałem 71zl i jestem bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hartt Napisano Sierpień 30, 2014 chyba zdecyduje sie na ten granitowy kamien z domowapizza.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gajos28 Napisano Sierpień 30, 2014 polecam każdemu pieczenie na kamieniu, nie wiedzialem nawet ze kamien ma takie wlasciwosci do wypiekow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2014 zamowilam dzis kamien na domowapizza.com i odrazu dostałam potwierdzenie że przesyłka bedzie jutro wysłana, super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiam77 Napisano Grudzień 29, 2014 byłam sceptycznie nastawiona, zakupiłam granitowy kamień bo podobno jest dużo lepszy od tych innych :P narazie upiekłam dwie pizze i ciasto wyszło super, wiadomo że lepsze niż z pizzeri bo samemu dobiera się składniki i można zjeść to na co ma się ochote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X antrypa 0 Napisano Grudzień 29, 2014 Ja mam piecyk specjalny do pizzy i juz z kamieniem kupilam/ to nie jest granitowy kamien/i naprawde pizza wychodzi cudowna, chodzi oto aby kamien byl goracy i wtedy idzie do pieca pizza, jest ona wtedy chrupiaca i pyszna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2014 ja nie mam miejsca na dodatkowy mebel w kuchni, zakupiłam teń kamień do piekarnika. ja zamawiałam na allegro użytkownik k-h-d super, kamień był u mnie na drugi dzień, dokładna instrukcja użytkowania i przepisy na sos i ciasto, na razie jeszcze nie używałam ale jestem zadowolona z zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszkaaaaaaaa Napisano Grudzień 30, 2014 dziś upiekłam swoją pierwszą pizze na kamieniu, wszystkim smakowało, ciasto wyszło idealnie :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karoljurcz Napisano Styczeń 2, 2015 czy ktoś może sie jeszcze wypowiedzieć na temat granitowych kamieni do pieczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nataliak93 Napisano Styczeń 6, 2015 tak ja kupiłam na allegro za 71zl granitowy, narazie używałam dwa razy ale świetnie spełnia swoja funkcje, ciasto jest idealnie chrupkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 A poszczególne kamienie czymś sie różnią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastone 0 Napisano Styczeń 18, 2022 Oczywiście, że kamienie czymś się różnią. - Porowatością - Zdolnością do pochłaniania ciepła - Wagą - Zdolnością do wchłaniania wody z ciasta - Czasem nagrzewania - Temperaturą maksymalną wypieku - Sposobem użytkowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach