Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vulpix0991

jak jej nie zranić

Polecane posty

Gość vulpix0991

2 lata byłem w związku z dziewczyną którą kocham ona ze mną zerwała, powiedziała że kocha innego, ja przez dłuższy czas chciałem o tym zapomnieć więc od razu znalazłem sobie nową dziewczynę po miesiącu moja była chcę do mnie wrócić a ja ją nadal kocham więc po kilku dniach wróciliśmy do siebie, i teraz co ja mam zrobić żeby nie zranić tej drugiej, ja nie potrafię ranić? wiem popełniłem duży błąd;(

Gość lilyyyyyyyyyyyy
wiesz co zachowales sie jak palant teraz ta co z nia jestes tez powinna cie zostawic wyglada to tak ze ta nowa dziewczyne ptraktowales jak zabawke a jak tamtej sie znudzilo i przyszla do ciebie to byles uradowany nie pomyslales jak tamta sie czuje a co do tematu juz ja zraniles brak slow takimi palantami moga byc tylko faceci

Gość RadekSSS
No juz za pozno i tak i tak zranisz, ale proponuje powiedz to tak: Przepraszam Cie bylem zly na moja dziewczyne i wydawalo mi się ze jej nie kocham, spodobalas mi sie bardzo , myslalem ze nam moze sie udac, ale wtedy odezwala sie do mnie i niestety nie mogę zaprzeczyc ze ją kocham

Gość vulpix0991
tak wiem głupi jestem;( ale może da się to jeszcze jakoś odkręcić czy załagodzić Radek dzięki;) jeśli nic nie wymyśle to chyba tak zrobię nie mam wyjścia, ale boje się że mi nie wybaczy, stracę w ogóle kontakt z nią

Gość RadekSSS
Ok no to moze Ci nei wybaczy, ale ptzynajmniej jej wytluaczysz i ona moim zdaniem z czasem to zrozumie. Co wazniejsze miec kolezanke czy zranic ją?

Gość vulpix0991
najważniejsze jest to żeby jej nie zranić ale widzę że to nieuniknione;( zobaczymy czas pokaże

Gość RadekSSS
bo jesli ja bedziesz oszukiwal i ona sie o tym do wie to szczerze,,,gorzej ja zranisz :/

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
sam namieszałeś to teraz sam to odkręć

Gość vulpix0991
masz rację czym dłużej to będę ciągnął tym będzie gorzej i chyba lepiej na osobności jej to powiem bo przez telefon no raczej nie

Gość RadekSSS
Pewnie bo jak przez telefon to powie , że jej nie szanujesz i też ze znajomosci nici. A i nie mow jej ze chciales sie pocieszyc, tylko ze spodobala ci sie polubiles ja i troche za szybko podjales decyzje