Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tadlerka

dziewczyny, jak rozsmarować podkład na skórze suchej ?

Polecane posty

Gość tadlerka

ostatnio miałam robioną dermabrazję i moja cera jest sucha i bardzo wrażliwa. nie jestem w stanie rozsmarowac na niej podkładu bo zostają takie skórki, normalnie jestem załamana.... byłabym wdzięczna za dobre rady

Gość drtyui
zmień na tę chwile podkład na inny.

Gość po osi czasu
moze baza pod podklad?

Gość tadlerka
mam, ale z tego co zauważyłam to po nałożeniu bazy wychodzi gorszy efekt :o kupiłam fluid i krem w aptece, do tego specjalne mleczko nawilżające (wszysto do cery b.suchej), nakładam też tę nieszczęsną bazę i nic, dalej się 'łuszczy', załamka :o

Gość tadlerka
moja skóra jeszcze przez następne 2 miesiące będzie taka wrażliwa a ja przecież muszę jakoś funkcjonowac i normalnie chodzic do pracy...

Gość Siostra wodorosta
Wieczorem zaparz 2 torebki rumianku, najlepiej w misce, posmaruj twarz olejem np słoneczinkwoym czy jaki tam masz w kuchni i pochyl sie nad miska, zrób sobie parówkę,, po tym zetrzyj olej se skóry i na noc posmaru twarz cienka warstowa oleju. Zobaczysz ze jutro bedzie lpeiej. Poczytaj tez o OCM. 🖐️

Gość Siostra wodorosta
Zaopatrz się w olej koksowy i smaruj twarz na noc,. wywal wszytskie mleczka do demakijazu i stosuj metode OCM jest warta polecenia, bo działa cuda.

Gość tadlerka
dziękuje ślicznie za radę, jutro zaopatrzę się w olejek kokosowy i zrobie tak jak napisałaś, nigdy wcześniej nie miałam problemów ze skórą więc jest to dla mnie zupełnie nowa sytuacja.... jeszcze raz dziękuję.

Gość po prostu spłyń :d
Hej dziewczyny ja stosuje OCM od tygodnia i już widzę poprawę. Nie używam już kremów, ani mleczka do demakijazu bo to mi wszytsko zastepuje. jestem zdziwona ze tyle lat samorwania kremami nie dało takiego efektu jaki obserwuje teraz po tygodniu zmywania sie w ten sposób, tez polecam. Tutaj jest filmik na ten temat. http://www.youtube.com/watch?v=PdFFKZDy7os

Gość Siostra wodorosta
Nie ma za co. Oleje to bardzo fajna sprawa, poczytaj sobie w necie coś nie coś na ten temat. Po prostu spłyń- widziałam ten filimik, dziewczyna nawet fajnie objaśnia o co chodzi.