Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie po rozstaniu

zostawił mnie facet z dnia na dzień, byliśmy razem długo,

Polecane posty

Gość życie po rozstaniu

czy jest szansa że jeszcze kiedyś się zejdziemy? jak to było u was? wróciliście do siebie? kto wyciągnął ręke pierwszy i po jakim czasie ? jest mi tak źle :( staram się nie myśleć, zająć czymś ale jednak....:(

Gość triu
a jak dlugo byliscie razem? i jaki powod podal? bo to ma znaczenie

Gość A muwiła mama...
To się nazywa związek bez zobowiązań. seks jest zobowiązań brak więc mógł odejść bez uprzedzenia tak w 1dzień.

Gość A mówiła mama...
Boże jak ja taki błąd zrobiłam.

Gość arianka
Zapomnij, nie ma nic gorszego niż żyć nadzieją na powrót. Ale nie da się odbudować tego co się zepsuło. Ja czekałam 4 lata i był to stracony czas. Im szybciej się otrząśniesz i zaczniesz żyć od nowa tym lepiej dla Ciebie.

Gość życie po rozstaniu
prawie 6 lat, to była wielka miłość... wszystko się rozsypało, on mnie olewał, nie całował, nie przytulał, czułam się nie kochana, kłóciliśmy się dość często, ja ideałem nie byłam, on też, ale mimo wszystko kochałam

Gość Malllwina87
mnie zostawił po prawie 4 latach, bolało bardzo, wiele miesięcy wyłam w poduszkę, ale cóż... Skoro u was się psulo już dłuższy czas, zmienił się, to nie liczyłabym na to, że wróci... Nie łudź się. Wiem, jak to boli, ale musisz o nim zapomnieć, zacząć nowe życie bez niego.