Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona...

Niewiem, co o tym myśleć...

Polecane posty

Gość Zaniepokojona...

Hej.. Mam chlopaka od dwoch tygodni, i nie bylo mnie 4 dni, i dowiedzialam sie od niego, ze jakas laska do niego zarywala, i on mi powiedzial, ze opowie mi o niej! Kurwa, a jak to jego ex? Moze zamierza mi go odbic? A jak to ta, ktora go wczesniej odrzucila, teraz NAGLE sie nim zainteresowala? Co mam zrobic w tej sytuacji? Czuje sie zagrozona...

Gość jestem prawiczkiem z kafe
zrób mu loda

Gość RadekSSS
Ale Ty tak na powaznie czy jaja sobie robisz? Bo szczerze mowiąc skąd mamy to wiedzieć? Ja osobiscie nei znam Twojego chlopaka...

Gość Zaniepokojona...
Ma na imie Marian..

Gość Zaniepokojona...
Z takich spraw nie robie sobie jaj... Wiem, ze nie znacie mojego chlopaka, ale bardzo sie boje, ze jednak tamta sprobuje mi odbic Karola, mimo tego, ze on zapewnia mnie o swojej milosci... I chcialabym, abyscie mi doradzili, co mam w tej sytuacji zrobic.

Gość RadekSSS
Zmusc go zeby powiedzial ktora do neigo zarywala, albo popytaj znajomych mzoe cos wiedza. A poza tym nawet jesli byla zarywala to moze ja splawil, ciezko powiedziec. Ja proponuje sie podszyc pod nia z innego numeru

Pomyśl o zakonie. Tam jest cisza, spokój. Z takim podejściem wykończysz się w ciągu roku, max dwóch

On powiedzial, ze ta dziewczyne splawil, ale kurcze, jak ona byla ladniejsza? Moze znow sie zaczac krecic obok niego... Zastanawia mnie, czemu on chce mi o niej opowiedziec...

Może podchody do trójkąta robi, przygotowuje Cię. Albo się już z nią przespał i to taka forma oczyszczenia sumienia. Coś jest na rzeczy...

Gość RadekSSS
Niezle provo :D

to nie jest prowokacja.mam nadzieje, ze jednak nic nie ma na rzeczy...bardzo go kocham i chcialabym w najblizszej przyszlosci przezyc swoj pierwszy raz...a tu taka akcja...

Istotne dane podałaś. Zdrowy facet potrzebuje sexu. Ty mu nie zapewniasz więc jakoś sobie radzi, ale widać bardzo Cię kocha, że tak sumienie Go męczy

Moze masz troche racji, bo w sumie to zdrowy, przystojny 19-latek... Caly czas mi mowi, ze mnie kocha, i ja mu wierze, ale niepokoi mnie to, ze on o tej dziewczynie, co zarywala do niego, chce mi opowiedziec...