Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana!

depilator braun

Polecane posty

Gość zdesperowana!

Hay! Od jakiegoś czasu wacham się nad kupnem depilatora. Myślałam raczej o czymś lepszym.. Znalazłam dwóch kandydatów i chciałabym zaczerpną waszej opinii który jest lepszy. Depilatory Silk-pil 7 Wet & Dry Dual Epilator 7791 http://www.braun.com/pl/female-grooming/silk-epil-epilators/silk-epil-7-dual.html czy Depilatory Silk-pil 7 Legs, body & face Wet & Dry 7681 http://www.braun.com/pl/female-grooming/silk-epil-epilators/silk-epil-7.html Wiem, że 7681 ma więcej nakładek, do różnych miejsca ciała. Zależy mi na tym aby był też do stref delikatnych takich jak pachy i bikini. Dodam, że to będzie mój pierwszy depilator;)

Gość ewkawlkp
ja mam brauna ale starszego ale tak ci szczerze powiem wosk u kosmetyczki jest nie zastąpiony zależy jakie masz włosy i zależy gdzie ja np uważam że jestem wytrzymała na ból ale jeśli chodzi o pachy i bikini to było ciężko i większe podrażnienia niż u kosmetyczki poza tym za kolanami na kolanach uda z tyłu jest ciężko fajnie wydepilować więc w moim przypadku do kolan tak ale u kosmetyczki jest lepsza jakość

Gość jablova
pierwszy depilator? a próbowałas kiedykolwiek tego urządzenia? wiadomo, w avansie można niedrogo sobie kupić taką zabaweczkę, ale najpierw wypróbuj depilatora przyjaciółki i sprawdź czy jesteś w stanie wytrzymać taki rodzaj 'tortur' ;) niemniej, chyba warto się poświęcić, ja jak się przyzwyczaiłam po kilku depilacjach, to nawet nie czułam że coś mi wyrywa.

Gość hsjhjshjas
nie ma sensu kupować drogiego depilatora- taki do100 zł działa tak samo. i tak nie bedziesz używać tych wszystkich bajerów, końcówek i depilować się pod wodą. poza tym większość i tak rzuca to urządzenie w kąt po paru użyciach- po żadnej innej metodzie włosy tak tragicznie nie wrastają i skóra nie wygląda beznadziejnie przez wiele tygodni- może ci sie wydawać, że to to samo co wosk, ale guzik prawda- po wosku odrastają wolniej i nie robią się grudy podskórne. i moga ci sie zrobić pajaczki nawet jeżeli nie miałas wczesniej takiego problemu

Gość zdesperowana!
# jablova zrobiłam tak jak radziłaś;d powiem Ci że jestem w stanie znieść ból choć koleżanka miała jakiegoś philipsa i raczej urywał niż wyrywał.. ile mniej więcej utrzymują się efekty po depilatorze a ile po wosku? i jaki koszt jest depilacji woskiem u kosmetyczki.. i jak to mniej więcej wygląda? # hsjhjshjas z tego co się orientuje to przy depilacji woskowej czy depilatorem trzeba robic peelingi wtedy włosy tak bardzo nie wrastają!:) a ja kooocham robić peeling w swoim domowym spa!:))

Gość phoebe82_82
koszt wosku u kosmetyczki jest dość spory.. wydaje mi się, ze lepiej oszczędzić i wybrać się na laserowe usuwanie owłosienia. grunt to wybrać gabinet z porządnym sprzętem - IPL w depilacji się nie sprawdza. dobre opinie są o studio laser, oni działają na laserze diodowym z tego co czytałam.

Gość gość
moim zdaniem ta firma jest jedną z lepszych jeśli chodzi o depilatory poza tym mają duży wybór modeli. Ale też byłoby mi cieżko powiedzieć który jest najlepszy,

Gość gość
ja tez mam ten depilator http://www.amazon.co.uk/Braun-Silk-%C3%A9pil-Xpressive-Rechargeable-Epilator/dp/B002TOJT2A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1378372454&sr=8-1&keywords=braun+epilator w rankingach jest najlepszy I ja tez jestem z niego bardzo zadowlona. Nie zgadzam sie ze tanszy tez bedzie dobry, drogie firmowe epilatory maja bardzo szybkie glowice, swietne nozyki I usuwaja nawet najdrobniejsze wloski co wiaze sie z mniejsztm cierpieniem :-( ale kazdy ma inny prog bolu. Ja np nie nie moge golic epilatorem bikini umarlabym :-(

Gość gość
Ja mam ten drugi, jestem zadowolona :) w zestawie dostałam specjalne chusteczki przed depilacją, dużo nakładek itp. Ale także uzywam wosku, własnie na uda i bikini, po wosku wydaje mi się jest gładkość na dłużej :)

Gość gość
A który z nich dziewczyny polecacie? Który będzie taki w 100% najskuteczniejszy i najmniej bolesny?

Gość gość
Dla mnie Silk'epil 9 z nakładką masujacą i peelingującą to hit. W sumie masz 3 w 1 i do tego cieszysz sie mega dobrą depilacją i gładką skórą.

Gość gość
zostaw te dwa i kup ten nie pożałujesz Panasonic ES-ED94-S503