Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

91Kaka91

Zmiana miesiączki

Polecane posty

Witam dziewczyny. Pojawił się problem u mnie. A więc... Mam 21 lat, Zawsze okres miałam ok 6-7dni, zazwyczaj 7 obfity, bolesny itp. Dodam, że od początku roku dostaje go w wyznaczonym dniu, więc się nie spóźnia, (chociaż teraz o kilka godzin się spóżnił bo dostałam przed południem a zawsze wstawałam rano i był:P) Prawie od 3 lat zażywam hormony, dodatkowo zabezpieczam się prezerwatywą. Mój problem jest taki, że już drugi miesiąc moja miesiączka trwa 3dni, 4 jest delikatne brązowo-żółte plamienie. W tamtym miesiącu trwał 3 dni, 2 dni bez okresu i znowu dwa dni okresu. Proszę Was o rady w tym temacie, może któraś coś słyszała na ten temat, lub sama przez to przechodziła. Nie wiem czy myśleć, że to ciąża, czy że tabletki po 3 latach wyregulowały sobie dopiero cykl,, no nie wiem. Liczę na Was i dziękuję :)

Ja miałam zawsze tak, że przed tym zanim zaczęłam brać tabletki anty, to moje miesiączki trwały 6 dni, w trakcie brania skróciły się do 4 dni i gdy przestałam brać to tak zostało - 4 dni. Więc w sumie to Ci nie pomogę bo nie wiem czy to coś niepokojącego. Może Perwersja się odezwie, Ona wie dużo na te tematy.

Gość Perw mobilna
Nie ma powodu do niepokoju. Ja mam czasami 2-, 3-dniowe plamienie, a czasami 5-, 6-dniowe krwawienie.

Dzięki dziewczyny:) Wybieram się pod koniec tyg do gina, i myślałam, żeby iść wcześniej bo może coś jest nie tak :)