Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzutek spoleczn

Wolę się zabić niż wybaczyć, mam szkaradną twarz i nie będę walczył

Polecane posty

Gość wyrzutek spoleczn

Czytałem temat solniczkakakakakka , dziewczyna ma 20 coś lat jak dobrze spisałem i twarz w syfach, nie wiem czy ma aż tak jak ja kilkadziesiat pryszczy od lat :o ale zgadzam sie z nia, że jest nieliczna i to nas boli. Ciężko spotkać kogoś z tak szkaradną gębą, mówi się o dojrzewaniu, a prawda jest taka, że mało osób ma z tym problemu, chyba że w skali świata. Sam już mam dość prób, kupowałem kremy, próbowałem głodówek, ale to nic nie warte jest, zawsze odpadałem na starcie...m.in. przez to znecano sie nade mną 4 lata w szkole, zresztą pobytu w żadnej szkole dobrze nie wspominam w 100%, to we mnie zostawiło uraz. Nie umiem wybaczyć, za dużo potknięć mnie spotyka na każdym kroku, ale najłatwiej nazwać kogoś fajtłapą nie? Wszystko z góry jest ukartowane. Tak miało być, bym był takim frajerem. W papierach od psycholog mam zaznaczony intelekt jako znacznie poniżej przeciętnej, po czasie wiem, że oszukiwała mnie całą ta wizytę mówiac,że jestem przystojny itp. a głupi ,naiwny uśmiech po tym. Przejrzała mnie na wylot, tak naprawdę nic dla niej nie znaczyłem i pewnie miała swojego kochasia na boku. Nędzna karierowiczka :o a wy sobie piszcie o nadziei, o walce...zbyt głęboko przekonany jestem, że mi się coś dobrego należy bez wysiłku. Tak jak 99% naszych rówieśników tak i ja powinienem być minimum przeciętny od dziecka, lecz nie jestem. Szczerze to już mam dość wakacji, nie uczę się, wiec wakacje ciągle miałem, nie pracuję, bo i z domu nie wychodzę za dnia. Nie umiem. Ambicje też nie pozwalają iść do byle roboty. Może jestem trochę narcyzem, ale udało sie niektórym skutecznie zaniżyć mi samoocenę, więc to chyba od dnia zależy..w każdym razie walczyć nie zamierzam. Za friko mi się należy w ramach przeprosin za pewne doświadczenia. 1 na milion taki jak ja, z poharataną twarzą. Rozumiem, że ktoś może mieć 2 pryszcze, ale ja 10 lat się męczę, nie jestem za wysoki, mam duże stopy, brzydkie rysy twarzy coś ala dres, skłonność do tycia i parę kg za dużo. Ludize dawno sie odsunęli ode mnie, każdy na wygląd patrzy a nawet jakby odwrotnie było, to i tak mnie się lubić nie da. I ta presja, rodzinka potępiająca mnie jakbym to ja był winny braku wykształcenia...uczyłbym się, gdyby mnie tolerowano, gdybym był normalniejszy, a tak nie wrócę do szkoły...boję się i wstydzę swojej cery. Niestety, ale jak mam być postrzegany jako zwykły wagarowicz, a nie ktoś z problemami, to wolę zniknąć..dosłownie. Mnie nie można obrażać.

Gość teuuekkrenf
taaaaaa olej kokosowy zabije ci pryszcze hahahha glupota

Gość wyrzutek spoleczn
Nie rozumiecie?? NIE zrobię nic w kierunku poprawy. Za późno :( po 10 latach, mając ponad 20 lat...nie chcę już. Chcę zakończyć swoje życie i szukam potwierdzenia. Nic nie bede zmieniał, wiem, że mogę być uznany za gówniarza, ale olewam już to. To już nieważne, jednak myśli, że mówi to ktoś kto nie przeżył tego co ja nie zniosę i znosić nie chcę ani zapominać. Najwięksi eksperci o problemie którego w praktyce nie doświadczyli, za trudno jest

Gość a próbowałeś 3dniowej
kuracji jabłkowej? jesli chcesz to moge ci dac ebooka na ten temat

Gość olej kokoswy
Olej z kokosowy ma działanie hipoglikemiczne, przeciwbólowe, przeciwzapalne, silnie antybiotyczne (antybakteryjne, antywirusowe, przeciwgrzybicze), przeciwpasożytnicze, silnie żółciotwórcze, żółciopędne, rozkurczowe, odkażające układ pokarmowy i oddechowy, moczopędne, przeciwobrzękowe, odtruwające, uspokajające, immunostymulujące. Lewatywa to najlepsze co może być !!!!

Gość pukikdoiee
lewatywa tak,ale nie smarowanie geby olejem kokosowym;p

Gość chyba cie pogrzalo olej kokoso
wy nie ma wlasciwosci przeciwbakteryjnych :I za to silnie odzywcze 🖐️

Gość tez mam tradzikowo naczynkowa
o ile olej gówno da o tyl lewatywyfaktycznie moga pomóc bo po 20 rzycia masz tradzik problemme sa albo hormony albo jelita! nie musisz od razu stosowac drastycznie- lewatyw ale kup priobiotyk ! i jedz go przez tydzien albo 10 dni a potem codziennie kefir np ten z biedronki za 1 zł plus biogal ( olej z ogórecznika) i bedzie o 80 procent lepiej, tak jak jest u mnie , polecam !

Gość MARTLEEEELELLELE
Zastosuj ISOTREX! 2-3 tubki, tylko w czasie kuracji i parę miesięcy po kuracji nie możesz się opalać. Myjesz bardzo dokładnie twarz przed snem i smarujesz twarz cienką warstwą. I dopiero rano myjesz skórę, jak się złuszczy. Po tygodniu skóra będzie bardzo czerwona, ale po jakichś 2 tygodniach to zniknie. Kuracja 2-3 tubkami potrwa ze 3 miesiące

lewatywa to bardzo zła rzecz, bo niszczy jelita :O lewatywę mózgu sobie zróbcie lepiej zamiast pisać te pierdoły 🖐️

Gość MARTLEEEELELLELE
Isotrex jest na receptę, ale dostaniesz ją u lekarza w przychodni bez problemu, weź od razu 2-3 tubki

olej kokosowy na twarz tradzikowa to tragedia! ona manajweiecej kwasu laurynowego który jest silnie komadogenny, zapcha Cie strasznie

polecam dietę jabłkową, jeśli chcesz, to dam ebooka, jest silnie oczyszczająca i żadnych lewatyw nie musisz robić

Gość wyrzutek spoleczn
nic!!!!!!ja nie mam 1 drobnej krostki, a ponad 50 na samej twarzy. Na plecach połowę tego, ale tam nie liczę. Już mi nie zależy :( widoku ludzi, którzy w niedziele do kościołka chodzą dawać przykład i patrzacy zarazem z takim lekcewazeniem w oczach. Nawet jak w kapturze idę, bo tylko z nakryciem jeśli już wychodzę, ale ostatnio chyba z 3 tyg temu byłem i to tylko w sklepie. Wszystko to wina genów, mój słaby charakter, cera, a reszta takie czyste buzie. W życiu chyba 3 osoby spotkałem podobnych do mnie na tylu mieszkańców co to za sprawiedliwość ma być??

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
hej czy ty myślisz, że tylko tobie jest trudno? nie, każdy niesie swój problem u jednych go widać ( tak jak u ciebie) u innych go NIE WIDAĆ, a też niosą, nie raz większe problemy od twoich co ma powiedziec dziecko odrzucome emocjonalnie przez własnych rodziców na przykład? albo ktoś kto ma defekt uciązliwy ale niewidoczny? kto ci dał prawo do zapiekania się we własnym bólu i własnej złości? sam je sobie wybrałeś dlaczego?

dieta jablkowa? a gdzie dzienna dawka tłuszczy i bialka? te wszyskite diety moze i dzialają na czas keidy bierzesz bo wtedy nic nie zanieszczycza jelit ale zjedz probiotyk przez tydzien jak mowie, potem profilaktycznie kefir codziennie i olej z ogorecznika w tabletkach i bedziesz mógł jesc wszytko a i z twarza bedzie ok

hej co ty znowu wymyslasz? znam ludzi którzy mają całe połacie skóry zajęte przez swędzące czerwone plamy od łuszczycy a jednak nie przeszkadza im to mieć rodzin, dzieci, wieśc normalne życie

niektorzy mają łatwo lekko i przyjemnie, a inni niestety muszą się postarać :O proszę: http://www.voila.pl/272/gbhee/ 🖐️

jak jest bardzo traficznie to idz do dermy po izotek ale podczas izo tez jedz kefiry i conajmniej przez tydizen probiotyk a najlepiej synbiotyk bo to zmniejsza skutki uboczne izo ! przeczytalam mnóśtwo stron internetwoych i opini przez 5-6 lat zeby doprowadzic cere do dobrego stanu, wiec troche sie na tym znam ! nie ma sensu sie meczyć, jak nie masz pieniedzy popros o nie babcie ,mame tate czy rodzeńśtwo

Gość wyrzutek spoleczn
Darujcie sobie rady, napisałem, że za słaby jestem i za bardzo przekonany, że los mnie niesprawiedliwe potraktował, by jeszcze coś zmieniać. Pewnie są metody, ale one wiaza sie z siłą woli, pozostali są dawno na studiach, kończą je i gó.wno przeżyli w życiu, ale to i tak oni są tymi "dojrzałymi", a nie ja. Mnie pewnie mają za niedojrzałego, niezaradnego smarkacza bez szkoły. Nie chcę i nie będę z tym walczył, ani z przeszkodami, ani nie bede akceptował tego za kogo mnie mają. Nawet nie biorą pod uwagę, że mogłem coś złego przeżyć, że nie umiem wyjść z domu bez nakrycia, bo zaraz się trzęsę...to jest moja ostatnia wypowiedź tu, nie bede stosował niczego, mogliście 10 lat temu mi to powiedzieć.

tez mam tradzikowo naczynkowa bo to nie jest dieta stała, ona jest czasowo ograniczona i to mocno, chodzi o oczyszczenie organizmu. nic nie kosztuje (no prawie, jabłka są tanie), więc sama zobacz, link do pliku wyżej (przeskanowany moim antywirusem więc bezpieczny bo nic mi nie wykryło) i możesz sama przetestować

tez mam tradzikowo naczynkowa głupotki gadasz z tymi synbiotykami - one nie mają nic do izoteku bo izotek nie jest antybiotykiem

i tak juz nic nie tracisz, zobaczysz ladniejsza buzie w lustrze to od razu wszytkie checi do życia do Ciebie wrócą , jak mi wiem co to jest depresja, totalna rezygnacja , mysli samobójcze itd..

Gość MARTLEEEELELLELE
Autorze tematu, jesteś idiotą! Też miałam prysz na pryszczu parę lat temu, nic nie działało! Wszystko to były zmarnowane pieniądze! ALE ISOTREX JEST SKUTECZNY! Napisałam gotowe rozwiązanie, a ten debil się zabija przez swoje pryszcze... Na plecy też można stosować, tylko to pewnie będzie z 5 tubek. 1 tubka kosztuje 30 zł

Darujcie sobie rady, napisałem, że za słaby jestem i za bardzo przekonany, że los mnie niesprawiedliwe potraktował, by jeszcze coś zmieniać znasz bezradność... rozumiesz ją jak nikt. Czemu nie pomożesz bezradnym? Oni na ciebie czekają jak na zbawienie...na kogos kto zrozumie ich stan i nie powie: te rusz dupę, to sztuczne problemy ale wejdzie w ich bezradność z pełnym zrozumieniem?

owszem izotek nie jest antybiotykiem ! ale czytalam o takich badniach gdzie jelita lepiej i efektywniej znosza kuracje izotekiem jesli wlasnie np jedza codziennie kefir czy jogurt

Gość a ja wiem co musisz zrobic
"skłonność do tycia i parę kg za dużo" - 15 kg temu tez nie mialam slicznej twarzy Zacznij jesc glownie warzywa i zacznij cwiczyc. Jak sie wstydzisz twarzy, jezdzij rowerem albo biegaj wieczorami. Twoj organizm jest po prostu zanieczyszczony i nie daje sobie rady. Syfy na twarzy sa powodowane przez fajki, alkohol, slodycze, keczup, ostre poptrawy. Zacznij dzisiaj a za miesiac bedziesz szczesliwy ze podjales ten krok.

Gość gość
Mam praktycznie podobną sytuację do autora, tylko, że już tak syfów nie mam, ale inteligencja raczej przeciętna, a kiedyś znacznie poniżej. Teraz jestem nikim. Po co żyją tacy jak my ? My nie powinniśmy się nigdy urodzić, bo cierpimy tutaj.

Gość Pomocnik

Olej kokosowy nierafinowany tłoczony na zimno działa przeciwgrzybiczo , po miesiącu smarowania wieczorem , bardzo duża poprawa ,prawie nie ma trądziku , wcześniej wypróbowane maści kilka ,jedna z antybiotykiem zero efektu  . Na razie dalszy ciąg smarowania bo działa pozytywnie  .