Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cheryll

Przykre docinki

Polecane posty

Gość Cheryll

Cześć. Mam pytanie.. Jestem w 27tc mieszkam z mężem niedaleko teściów i mniej więcej raz na 2 dni siłą rzeczy widzimy sie z nimi. Relacje mamy raczej dobre, a szczególnie z teściową. Ma kobieta trochę dziwne podejscie do wielu kwestii i ogólnie jest dosyc prosta no ale co sie dziwic roznica pokolen itp.. Ogolnie powiedzmy ze nie mielismy zadnych zgrzytow i tym podobne i w tym rzecz. Tym bardziej mi przykro że teraz kiedy jestem w ciąży i nie czuję się najlepiej.. co tu duźo mowic nie czuje się atrakcyjnie.. Teściowa ciągle mnie pyta co i ile jadłam i rzuca teksty typu "o idzie nasz grubas", "czesc grubasko itp" i to wieczne porownywanie sie do siebie "no po mnie to cieźko bylo poźnac w ciazy ze mam brzuch", "przytylam tylko 11kg i od razu to zgubiłam", "ty masz juź teraz taki brzuch jak ja pod konieć". Kurcze strasznie to przykre. Myślę, że dziewczyny które są w ciąźy zrozumieją co czuję.. Nie należe do osób kłótliwych, ale wiecie co dzisiaj już miarka się przebrała! Nie mam zamiaru dłużej siedzieć cicho.. Tylko nie bardzo wiem co mam powiedzieć.. Macie jakieś sugestie?

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
powiedz jej, że ciąża to stan błogosławiony w przeciwieństwie do klimakterium :P