Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nobodyslistening92

Seks podczas okresu

Polecane posty

Gość Nobodyslistening92

Witam Otóż mam pewien problem. Możliwe jest zajście w ciąże podczas okresu? Czy jest to mniej prawdopodobne? Uprawialiśmy z moim chłopakiem seks podczas 1 dnia krwawienia bez zabezpieczenia i skończył we mnie. Mało tego .. tego samego dnia późnym wieczorem zaczęło się pieczenie miejsc intymnych więc wdała się jakaś infekcja (chyba grzybicze zapalenie pochwy). Lada dzień powinnam dostać okres (minął niecały miesiąc od tego zdarzenia) ... musze jeszcze poczekać pare dni jednak boje się, ze mogę być w ciąży. Bolały mnie jajniki, a teraz mam nagle dziwnie wzdęty brzuch ale być może to przyczyna zakażenia ... Nie wiem co mam o tym myśleć

Gość lololil
musisz pamietac ze plemniki mogą sobie pożyć 72 godziny i dlatego nie masz pewności że podczas okresu nie zajdziesz w ciążę, jeśli to był pierwszy dzień to myślę że nie (dla mnie to chore, w 1 dniu mam baaardzo obfity okres, ale moze u ciebie jest inaczej..)

Gość Nobodyslistening92
Mam nadzieje, że to niemożliwe ;D bo będę skończona xD. Ale martwi mnie ta infekcja :( nie mogę sie tego pozbyc

Gość Nobodyslistening92
Czyli to czy seks podcza sokresu jest 'bezpieczny' od zajścia w ciąże decyduje gęstość krwawienia?