jadzka666 0 Napisano Lipiec 3, 2012 posze o podpowiedz, co kupic tacie na 60te urodziny. prezent wysylkowy, dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhmg Napisano Lipiec 3, 2012 Nie znamy Twojego taty, więc skąd mamy wiedzieć, co mu się spodoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jablova Napisano Lipiec 4, 2012 nie piszesz jakie masz możliwości finansowe, a to dużo zmienia... ewentualnie czy z kimś na spółkę nie możesz prezentu kupić. sama niedawno wpadłam na fajny pomysł - porządny sprzęt do grillowania, popatrz sobie na broil king, świetna sprawa mieć takiego urządzenie w ogrodzie podczas rodzinnych spędów, czy nawet spotkania z sąsiadami przy winku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eudaiomonia 1 Napisano Lipiec 4, 2012 zegarek portfel album na zdjęcia ( i powywoływać jakieś piękne żeby sie aż wzruszył ) p.s czemu wysyłkowo ? osobiście jest osobiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eudaiomonia 1 Napisano Lipiec 4, 2012 no właśnie lubi chodzić w koszulach ? mój nie :) mój uwielbia t-shirty ;) może jakieś piękna ramka :) ja mam mega pomysłów już jesteśmy po 60 i 50 roczniach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach