Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaala

czy to nie dziwne że chłopak

Polecane posty

Gość kaaala

po prawie roku chodzenia ze sobą ( w sierpniu) mija rok nie zaprosił mnie jescze do swojego domu. Widujemy się bardzo często, ale to zawsze on przyjeżdża do mnie nigdy odwrotnie a mieszkamy od siebie 2 km ....strasznie mi przykro z tego powodu, a nie wiem co mam robić ...

Gość pepek
albo wstydzi sie biedy albo brudu

Gość to zależy..
jaki jest. jesteś z nim rok to powinnaś chyba wiedzieć prawda? możemy gdybać ale prawdę odkryć mozesz tylko Ty

Gość akh
albo ma więcej jak 25 lat i mieszka z rodzicami i pomyśli że uznasz go za nieudacznika bo mieszka z rodzicami

Gość kaaala
no właśnie o to chodzi, że nic z tych rzeczy ma bardzo parządnych rodziców, wiem bo kilka razy z nimi rozmawiałam, bo to wujkowie mojej przyjaciółki i od niej wiem że nic z tych rzeczy.. żaden brud, bieda nic nic z tych rzeczy

Gość kaaala
no ale przecież ja to wszystko wiem, że ma więcej niż 25 lat i mieszka z rodzicami i mi to nie przeszkadza przecież to od początku było i jest jasne

Gość akh
wstydzi się Ciebie przed rodzicami, albo jego rodzicie uważają Cię za kogoś gorszego, że nie jesteś odpowiednia dla ich synusia a że Ciebie kocha to nie chce Tobie robić przykrości z ich powodu a że są niby porządni to tylko udawanie

Gość kaaala
a jak było z wami po jakim czasie już poznałyście rodziców swojego chłopaka no i w ogóle coś w tym temacie... ja już na prawde bardzo zdesperowana :(

może być tak że nie przyprowadza partnerek do domu bo nie wie czy to ta jedyna a nie chce później aby rodzice mówili że ta taka była a tamta inna itp.