Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgbvrtgbvrt

Kobiety chca tylko facetow 190 cm a faceci tylko laski o wymiarach 90 60 90

Polecane posty

Gość rtgbvrtgbvrt

taka prawda i nic tego nie zmieni jak facet ma 190 cm to chocby nawet byl rachitycvzny i wazyl 25 kg mial zapadnieta klate i waskie barki a twarz dziecka to i tak wszystkiebeda za nim sikac z zachwytu, a kobieta chocby byla najgorsza kurwa jak ma wyjatkowo piekna z natury twarz (bez makijazu) i wymiary idealne, wciecie w talii duze duze piersi i jedrny stercxacy tylek to zawsze znajdzie ruchacza taka prawda i chuj

Gość rtgbvrtgbvrt
mozecie pierdolic ze jest inaczej ze chcecie nizszego ale przystojnego a faceci ze chca ladna z twarzy deske ale prawda taka ze to chuj prawda

Gość FILMIK_HIV_PO_ANG
gowno prawda.. sa jeszcze ludzie ( moze niewiele ich) dla ktorych cos innego jest wazniejsze.. ja w kazdym razie mam inne kryteria

Gość rtgbvrtgbvrt
pocaluj mnie w esice

Gość karzeł177 cm
cos w tym jest, kazda mowi ze jestem mega karlem i nawet jakbym mial wyglad brada pita to by mi to nie pomoglo. W sumie chuj z tym mam chajs i rucham najlepsze 10tki w burdelu

Gość FILMIK_HIV_PO_ANG
pewnie jestes zakompleksionym pustakiem.. zal..

Gość avp2
A ja zauważyłem że one głownie NA RYJ patrzą- u mnie w grupie dziewczyny jak mają kolesia to zawsze na imprach widze że nie ważne ile mają ci kolesie wzrostu czy 170 czy 2 metry ale zawsze te typy mają takie specyficzne gęby jak modele, to widać ze koleś jest przystojny z ryja. Ja mam 184 i jakoś na mnie żadna nie leci bo mam b. chujową gębę i wyłupiaste oczy.