Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mOndrala!!!!!:)

powiem wam sierotki szczerze,

Polecane posty

że nawet brzydki facet, ładnie ubrany, zadbany, czysty pachnący, robi wrażenie na kobiecie! :) więc prawiki zamiast się użalać,że żadnej nie możecie wydymać, to zajmijcie się sobą, popracujcie nas stylówą! SMUTNE, ze w PL faceta,który kremuje sobie twarz, ubiera czyste,ładne ciuszki, i stara sie mieć dobrą fryzurę zaraz banda dresów okrzyknie gejem!!! (nie mam tu na myśli ubierania jakiś rurek, broń boże obcisłych spodni dla mężczyzny) Nienawidzę was dresiarze, lepiej zarabiajcie na implanty zębowe, gardzę wami niewychowane niedojdy!

czyżby łysy dresik się odezwał? :(

jestem taki mądry, że nasrałem se do ryja

tak łysole, prawda boli,że aż musicie się podszywać! haha :) nigdy bym nie tknęła takiego dresiarza, co jest JP na 100 %, życzę wam jak najgorzej, bo takie świnie to najgorsze ścierwo!!! marginesy społeczne żyjące na garnuszku państwa!

nikim innym tak nie gardzę, jak widzę bandę szczerbatych dresów to pluję w ich stronę! :)

Gość Gosc
Dokładnie, a jak jeszcze ma świetny charakter i jest inteligentny, to wygląd odchodzi na dalszy plan.

Gość FILMIK_HIV_PO_ANG
masz racje autorze.. mi sie niezdarzylo zwrocic uwage na taki typ faceta jak dres.. lubie eleganckich zadbanych facetow, ale tez bez przesady z jakimis kremami ...absolutnie nie podobaja mi sie lyse glace, ani tez strzyzeni na zapalke.. lubie troche dluzsze wlosy

to był jedynie przykład z tym kremem, bo akurat znam jednego faceta, który codziennie balsamuje buźkę i nie widzi w tym nic dziwnego! :) ale wiecie do czego zmierzam ;D

o kobietach dresiarach już nie wspomnę...

kevin, to na chu,j sie udzielasz, skoro Cię to nie obchodzi? kolejny zjechany kretyn :)

nie jest żadnym gejem, dba o siebie, ale wy nie wiecie co to znaczy.

jestem kobietą, imbecylu.a to co piszę, to moje spostrzeganie, i większości kobiet.

no tak polaczki, spodziewałam się wypowiedzi tego typu od was.:) szkoda tylko,że dziewczyny w PL chcą się podobać, wydają masę pieniędzy na fryzjerki, kosmetyczki, ubrania, ale dla takich baranów nie ma co się wysilać.

nie zrobię Ci tej przyjemności, i dalej będę pisała o tym, jak bardzo gardzę Tobą, brudny szczylu! :)

Gość autorka ma racje wy
wy barany . Jesteście brudasami i śmierdzielami .

Gardzisz brudnymi szczylami? Ech, tak bardzo ojca nienawidzisz? Po za tym niesmarowanie się jakimiś pedalskimi kremami nie świadczy o nie dbaniu o higienę. :o

hahaha, tym bardziej łyse capy w dresie tego nie potrafią! :D

powiedziałam,że kremy to tylko głupi przykład! ale co tam, wałkuj dalej ten temat. po za tym, jesteś już tak na niskim poziomie, że aby mi ubliżyć musisz czepiać się moich rodziców? wyjątkowo z.jebany przypadek z Ciebie. ;) nie spinaj się tak, mnie z równowagi nie wyprowadzisz, możesz użyć całego bluzgatora cieniasie, jesteś w tym momencie skończony. :)

Skąd możesz o tym wiedzieć? Czyżbyś się obracała w takim towarzystwie? :D Bardzo Ci współczuję. Jestem łysy, czasami chodzę w dresie, kąpię się dwa razy dziennie, swoją łysinę myję również, nie jestem pasożytem na garnuszku państwa. Tak więc wykurwiaj ze swoimi teoriami do swoich metro lalusi.

Może i z równowagi nie wyprowadzę, ale jakoś zamiast mnie zignorować wdajesz się w gadki ze mną. Czy dlatego, ze jednak cię irytuję, czy też może dlatego, że nie masz żadnego innego kompana do rozmów? :D

Gość te luna przestan sie
drażnić ty wylenialy prawiku z zagrzybialym , dawno nie mytym kroczem.