Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wfmp

yerba mate - czy ktoś próbował odchudzania przy jej pomocy ?

Polecane posty

Gość wfmp

jak w temacie, czy ktos próbował odchudzania przy pomocy herbaty yerba mate? znam chłopaka który przy pomocy tej herbaty schudł 30 kg. Uczył się na egzaminy i pił duzo kawy, ale jego mama poleciła mu yerba mate bo jest zdrowa i lepiej działa pobudzająco niż kawa.. gdy wrócił po egzaminach ważył 30 kg mniej . Ważył na początku 80 kg, a po jakims czasie picia yerba mate ważył 63.. ktos też to wypróbował?

Gość kasljd
80-63=17 to jakie 30 kg ?

Gość wfmp
przepraszam, miałam napisać 20 . Dziękuję za korektę ;)

Gość wfmp
halo, napisałam w zaokrągleniu 20, no ale zawsze ktos musi się do czegoś doczepić.... ah ta upierdliwość. ;)

Gość jak doczepic
to wtedy sie pisze ok. 20 ... czyli z jezykiem polskim tez jestes na bakier ? :D

Gość YerbaFreak
To prawda, że YerbaMate pomaga także przy odchudzaniu :) Czytałem wiele takich opinii na forach, więc na pewno jest to prawdą. Ja również często ją stosuję do nauki po nocach przed kolami i egzaminami :P Jeśli ktoś nie chce wydawać pieniędzy na spróbowanie, to można wziąć udział w konkursie na stronie www.yerbafreaks.pl :) Na tej stronce będzie niedługo sklep internetowy dla fanów Yerby, a póki co można tam wziąć udział w konkursie i wygrać bony na zakupy no i zniżki :)

Gość yerbka
Ja schudłam dzięki Yerba Mate ( i chudnę dalej;) ). Polecam! Mi pomogła w walce z kompulsywnym jedzeniem i podjadaniem ;) W zasadzie pozbyłam się obu problemów, jem regularnie, między posiłkami popijam Yerbę, żeby dostarczyć energii, witamin. Super rzecz, Yerba sprawia, że jedzenia już nas tak nie interesuje jak wcześniej ;) No i do tego mnóstwo witamin! To jedyna rzecz, jaką moge polecić jako wspomagacz odchudzania (wszelkie tabletki, diety cud, herbatki i toniki oczyszczające za mną-szkoda kasy). A Yerba jest tania i wydajna ;) Tu macie skład Yerby: http://yerbomaniaczka.blog.pl/2012/11/19/yerba-mate-wlasciwosci-odchudzajace/

Gość zbieraczka złomu
to jest zwykła trucizna w naszym klimacie udowodniono właściwości rakotwórcze ..nie produkuj tego spamu

Gość to w koncu jest zdrowa czy
nie???

Gość kiini_a
o właściwościach yerba mate możecie poczytać na portalu http://yerba-mate.org/ - są zwolennicy i przeciwnicy yerba, ja jestem zdecydowanie za - ale nikogo nie będę namawiać ani przekonywać - trzeba samemu spróbować