Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda.ona.m

ja 31 on 25. czy to w ogole ma sens?

Polecane posty

Gość magda.ona.m

poznałam swietnego faceta. duzo by tu pisac mozna było...powiem tylko - inteligentny, dowcipny, świetnie spędza sie nam razem czas. on chce byc ze mna. poki co, to nawet dobrze sie nei znamy- kilka spotkan. ALE- wlasnie ALE- ja mam 31 lat, on ma 25! jemu to ponoc nie przeszkadza, ale ja zastanawiam sie, czy to ma sens. to duza roznica, zwlaszcza, ze to ja, jako kobieta jestem starsza. gdy facet jest starszy od kobiety, to zwykle nawet lepiej. a tu? sama nie wiem, czy za niedługo mnie nie zostawi dla jakiejs "mlodszej"...

Gość Mateusz Mateusz
U mnie mama starsza jest od ojca o lat 9 i są ze sobą ponad 30 lat więc jest to możliwe i ma sens.

Gość fiuuulyyy
Faceci umierają wczesniej więc wyrównasz szanse na długie lata :) ja mam 33 mój facet 26

Gość dlaczego nie:)
u nas jest podobna różnica i super działa:)

Gość aaaaaaarwena
widze ze nie tylko w tamtym temacie trolujesz, pasztecie ;)

Gość aaaaaaarwena
obedzie sie, nie chce miesiac leczyc syfa ;) paczusiu? czy ma to cos wspolnego z paczka?

Gość rudawieiorka32
U mnie mama starsza jest od ojca o lat 9 i są ze sobą ponad 30 lat więc jest to możliwe i ma sens. To akurat zły przykład,kiedys było inaczej,ludzie maja inne wartości zyciowe,slub był na całe zycie a dzisiaj mały kryzys i juz rozwód

ja mam znajomych , gdzie zona jest starsza o kilka lat , nie widac tej róznicy , wiec nie powinno to byc problemem.. dojrzalośc bardziej niz wiek jest wazna..

Gość magda.ona.m
mam chcice na mlodego

Gość 30-25
Ma , tylko moze cie potem zostawic dla mlodszej jak moj byly. :P

ktoś tu dobrze napisał, ze czy Wam się uda zależy od dojrzałości, nie od wieku i znaleźć młodszą może też rowieśnik czy starszy (tu nie ma żadnych gwarancji)

30-25 ile byliście razem:)?

ja mam 30 a moja mąż 25 skonczy w paznierniku :) poznalismy sie jak ja mialam 28 a on 23 ... jak to sie mowi "psy na lata sie nie gryza" :)) wiec nie boj sie - nie warto tracic czasu na zmarwienia i myslenie coby bylo gdyby - po prostu dajcie sobie szanse :)

Gość to nie ma sensu
z taka idiotką to nawet 60 latek nie dał by rady

Gość Mateusz Mateusz
rudawieiorka32 U mnie mama starsza jest od ojca o lat 9 i są ze sobą ponad 30 lat więc jest to możliwe i ma sens. To akurat zły przykład,kiedys było inaczej,ludzie maja inne wartości zyciowe,slub był na całe zycie a dzisiaj mały kryzys i juz rozwód Mnie wychowano właśnie w takich zasadach. Więc należy wybierać takich partnerów.

Gość 30-25
@dlaczego nie 7 lat

30-25, ile mieliście lat jak zeszliście się:)?

Gość 30-25
To nieistotne , ale niech bedzie napisze ci , zostawil mnie dla innej w jego wieku bo polecial na jej mieszkanie , tak sam powiedzial , chcial koniecznie sie do kogos wprowadzic , taki byl powod glowny. Teraz jestem z rowiesnikiem, ale moze tobie sie uda . Tyle na koniec .

Ja mam meza o 6 lat mlodszego od siebie,jestesmy razem 9 lat i jest super,roznica wieku nie ma znaczenia,wazne jest to co kto ma w glowie i jak ma to cos w glowie poukladane.Rozwody zdarzaja sie wszedzie nawet gdy roznicy wieku nie ma zadnej....Nie prawda ze po paru latach mlodszy facet bedzie szukal sobie mlodszej partnerki,owszem moze tak byc ale nie musi.I tak jak wspomnialam wczesniej najwazniejsze jest to co sie ma w glowie i jakimi wartosciami ludzie sie kieruja.