Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol24

Ona nie chce związku, bo Erasmus...

Polecane posty

Gość Karol24

Ponad pół roku spotykaliśmy się jako przyjeciele. Były pocałunki, były nadzieje na coś więcej, a ona powiadomiła mnie przed chwilą, że wyjeżdża do Hiszpanii na rok na Erasmusa.

Gość kumpel kumpla
to może poruchajcie zanim ona wyjeżdża. ruchaj tak dobrze, by przez rok tęskniła za Tobą.

Gość Karol24
Ona nie chce się ruchać bez związku :-o

Gość siemastary
To lepiej. Przynajmiej nie będzie cie zdradzała. Erazmus Orgazmus :) tylko dla singli. Wiesz ile związków się przez to posypało

Gość Karol24
Ona nie chce się kochać bez związku :(

Gość siemastary
w hiszpanii nie będzie jej to przeszkadzało. na erazmusie babom odpierdala

Gość Karol24
Wiem i bardzo mnie to boli :(

Gość Marek25
I co będziesz na nią czekać rok? Ona będzie się bawić, korzystać z życia, pewnie jeszcze będzie uprawiać seks z kim popadnie a ty będziesz płakał w poduszkę i czekał na nią? Odpuść ją sobie bo to taki typ kobiet. Ty uczuciowy a ona realizująca się i korzystająca z życia. Jeśli będzie z tobą to tylko bo będzie miała w tym jakiś interes.

Gość Marek25
I żeby nie było sam miałem podobnie. Moja wyjechała na pół roku. Ja czekałem, tęskniłem a ona się dobrze bawiła i w planach miała kolejne wyjazdy. Rzuciłem ją w cholerę i teraz jestem z dziewczyną dla której to ja jestem ważny a nie wojaże po świecie.

przyjaciel by zrozumiał, pseudofacet, który chce przelecieć przyjaciółkę jeszcze zwyzywa porządną ambitną dziewczynę od dziwek :O

Gość Marek25
Ty jesteś tak ambitna, że widzisz tylko czubek własnego nosa dlatego ciągle jesteś sama. Mężczyźni potrzebują czułych kobiet a nie karierowiczek kierowniczek.

to nei jest jego dziewczyna, to jest koleżanką, którą mial andzieje przelecieć, a ta bezczelna dziewucha śmiała wyjechac nei dając uprzednio dupy 🖐️

Jej strata. Tutaj by miała kochającego chłopaka i być może przyszłość z nim a wybrała ruchanie codziennie z innym hiszpanem.

kochajacego chłopaka? "Ona nie chce się ruchać bez związku" faktycznie - kochający chłopak :D:D:D

Gość Niebiessskoooka,,
Nie jestescie razem wiec o co ci chodzi? gdyby była toba zauroczona, zakochana to o zadnym spotykaniu sie na stopie przyjacielskiej nie było by mowy Miala zrezygnowac z wyjazdu dla kolegi? W domu wszyscy zdrowi?