Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why does my heart

Schudnę i wypięknieję, w końcu mam motywację. Mój były.

Polecane posty

Gość why does my heart

We wrześniu mamy spotkanie klasowe, na którym zobaczymy się pierwszy raz po 10 latach. Jak mnie zobaczy, to mu szczena opadnie do samej podłogi. Nie mam wiele do zrobienie, bo niecałe 10 kg do zrzucenia. Wiem, że i tak żałuje tego, że się rozstaliśmy ale o tak mu dołożę jeszcze bardziej swoim wyglądem :D Zasłużył na to, ćwok jeden :D:D

Gość why does my heart
jestem twego pewna, bo pisał do mnie ostatnio, że cieszy się że się zobaczymy i że ma nadzieję, że będzie okazja wyjaśnić to, czego nie wyjaśnił mi przed laty :D

Gość aaaaaaarwena
tylko 10 kilo? no ja nie wiem czy to takie latwe, ale powodzenia choc to smutne, takie zycie na zlosc komus

taki ćwok, ale chcesz mu się podobać i sama pewnie też się cieszysz, że go zobaczysz czyli wniosek jeden - sama coś do niego czujesz dalej

Gość ihjfcvbx
no wlasnie bardzo to smutne, musisz miec ok 30 tki, a zachowujesz sie jak dojrzewajacy smark. jestem młodsza od ciebie i nie jedną miłostkę za sobą, ale do głowy nie przyszłoby mi robic czegos takiego. Moze dlatego ze mam męża i na szczeście nie musze nic zrzucac by udowodnic ze jestem czegoś warta.

Gość why does my heart
nie wiem czy to ma znaczenie ale on ma na imię Azor :)

Gość why does my heart
do tego muszą mi odrosnąć włosy tak ze 20 cm, pozbęde sie zmarszczek, cellulitu, wyprostuje zęby i wybiele ale dopiero mu gul skoczy :D

A ja uważam, że to fajny motywator:D Sama tak zrobiłam:) Uczucie triumfu, kiedy ex z partnerką zobaczyli mnie-piękną, roześmianą i brylującą w towarzystwie-bezcenne. Tak, to jest niskie i śmieszne, ale baaardzo budujące. A jako motywacja-bardzo skuteczne. Powodzenia!

Gość Różowa1995
Uzyj diety jogurtowej w 2 tyg zrzucisz ok 6 kg

"Nie mam wiele do zrobienie, bo niecałe 10 kg do zrzucenia" - to bardzo dużo wg mnie masz do zrobienia:(

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
" zobaczyli mnie-piękną, roześmianą i brylującą w towarzystwie-bezcenne. " hahahhahah!!! oni pewnie nawet nie zwrócili na ciebie uwagi pustaczko. Mają własne życie i im zwisasz razem z tymi swoimi nieuzasadnionymi wyobrażeniami o sobie

Gość profesor filozofii
napisałas"do tego muszą mi odrosnąć włosy tak ze 20 cm, pozbęde sie zmarszczek, cellulitu, wyprostuje zęby i wybiele ale dopiero mu gul skoczy " ale jak sie odezwiesz czar pryśnie,bo jestes strasznie głupia i płytka tak myslac i kierujac sie takimi wartosciamiw zyciu,odnowisz siebie ,żeby,zmarszczki itd,zeby ktos ,kto juz z TOBA DAWNO NIE JEST,pozazdroscił ,głupie i płytkie na maxa,idiotyczne,dziuniowane, wiesniackie,puste. jeszcze mi powiedz,ze chcesz z nim byc,a pomysl jak czuje sie laska z ktora on jest

Gość profesor filozofii
nie bedziesz brylowac w towarzystwie,bo tu nci brylujacego nie napisałas marnie to widze,wiem,tez ze zycie jest na tyle ciekawe,ze zawsze zaskakuje,nigdy nie jest tak jak sobie zaplanujemy,tak samo smiac mi sie chce z lasek,ktore chca miec wszystko idealnie na slubie,a pozniej sa wsciekłe,ze nie wiem organista sie pomylił,ksiadz przejezyczył albo cos,zycie nie jest idealne,a ludzie nie sa Twoimi sługami,ciezko cos zaplanowac,bo nie jestes w stanie przewidziec rekacji innych ludzi

Gość profesor filozofii
jestes tępa i pusta,skoro kosztem,czyjego s zwiazku,bo chcesz sie zrobic na bostwo,zeby on na ciebie z checia spojrzał,ale jednoczensie wkraczasz swoimi buciorami w czyjes zycie w czyjs zwiazek,chcesz udowodnic sobie,ze zajety facet na ciebie spojrzy ,ze taka zajebista jestes ,ze zajetego potrafisz podniecic,menatlnosc kochanki i dziwki masz,ktora nie liczy sie z uczuciami innych rozumiem,go ze z toba juz nie jest,tez bym z taka laska nie chciał byc,nie dosc ze wredna to głupia

Gość profesor filozofii
do why does my heart, a pomyslalas,jak sie czuje jego obecna dziewczyna?liczysz sie z tym,,nie jest ci głupio?

Gość efwfrwfer
"do tego muszą mi odrosnąć włosy tak ze 20 cm, pozbęde sie zmarszczek, cellulitu, wyprostuje zęby i wybiele ale dopiero mu gul skoczy " to ale musisz byc brzydka teraz buahahaha a pozniej bedziesz po prostu zrobiona,sztuczna.ale juz nie piekna;)piekno jest naturalne

Gość 9876543234567
hahha tylko 10 kg czy aż 10 kilosów ? dziewcze naiwne nie porywaj sie z motyką na słońce , gdzie byłaś jak 10 kg tłuszczu obrastało twoje brzuszysko? myslisz ze pstryk paluchem i będzie ,samo? ośmieszysz sie tylko przed byłym z takim podejsciem !

kkkkkk Nie było Cię tam, więc dla siebie zatrzymaj swoje domysły:) Chodzi mi tylko o moje samopoczucie, a było naprawdę świetne. Cóż z tego, że mój triumf był tylko w mojej głowie? Uważasz, że się ośmieszam przyznając się do tak trywialnych pobudek? A czy Ty nigdy nie zrobiłeś czegoś dla chwilowego uznania, dla poprawy własnego mniemania o sobie? Mówimy tu o motywacji do zmian w wyglądzie. I chęć błyśnięcia przed byłym, jest bardzo skutecznym bodźcem. Śmieszne i próżne? I co z tego?

Gość ramona888
BRAWO! A JA CI ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA;) super, że masz motywację! schudniesz, opal się troszkę, podkreśl opaleniznę jakimś fajnym balsamem z drobinkami, kup sobie piękną sukienkę i masz rację! NIECH MU SZCZĘKA OPADNIE;)