Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wy na to?ja jak na lato

Odkąd schudłam i wypracowałam piękny wygląd nie mam już ochoty na seks z mężem..

Polecane posty

Gość co wy na to?ja jak na lato

Zawsze byłam zadbaną kobietą, jestem mężatką półtora roku, 4 miesiące temu urodziłam dziecko i wówczas nastąpił przełom. Nie dośc ze zrzuciłam wiele kilogramow i to nie tylko ciążowych, waże 10 kg mniej niż gdy zaszłam w ciąże. Jestem aktywna, uprawiam sport, mam długie zadabe włosy, do tego jest lato więc jeszcze dochodzi opalenizna. Widzę że faceci oglądają się za mną na ulicy, jednak w moim małżeństwie tuż po ślubie wszystko zaczęło szfankowac a seksu nie było wcale.Kochaliśmy się może 4 razy ? Bywało mi naprawdę przykro ponieważ zawsze dbałam o siebie niezależnie od tego czy byłam w ciąży czy też nie. Teraz kiedy jestem zmieniona o 180stopni i o dziwo mąż nieustannie ma ochote na seks ja wcale jej nie posiadam... Nie chce nawet seksu z nim. Zmuszam się do tego z obowiązku.... czemu tak jest?

Gość taka sobie mała biedroneczka
nikt nie zna na tyle dobrze tego języka, żeby odpowiedzieć na te pytania?

Gość miggggiaaa
Jak to dlaczego. Bo Twój mąż jest nieatrakcyjny. A gdy on schudnie i wyrobi mięśnie, to będzie atrakcyjny, czy już jest chudy i po prostu brzydki?